Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Küçük Manuel Sandalye Hangisi?

mbozbas

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar

çoğu yerde tekerlekdeki çemberler yüzünden asansörlere giremedim ottoback intro kullanıyorum, tavsiye edebileceğiniz en küçük yetişkinler için manuel sandalye nedir marka model, mümkün olduğunca katlanır olsun, otomobile inip binerkende kullanmak istiyorum

teşekkürler şimdiden herkese.

benim kullandığım ottobock. ventus aktif t.sandalye girmediği delik yok ama katlanmıyor sırtı katlanıyor tekerlekli çıkıyor sadece

hala piyasada bulunuyor mu bilmiyorum ama otto bock start m2 effect modelinin oturma yerinin genişliği ayarlanabiliyor... tam katlanıyor ve arka büyük tekerlekleri çıkartılabiliyor... tekerlek çıkartma milin dış tarafındaki (yani, kullanıcı tekerin önünde dururken) örtücü (süs) kapağın üzerine bastırılarak kolayca yapılıyor... yani öyle tornavidaydı, İngiliz anahtarıydı, levyeydi, çekiçti gerekmiyor, Alman ecnebisi yapmış arkadaş :D
tekerlekler çıkmışken şasiyi katlayınca sığdıramayacağınız bagaj yok, bagaj bir yana otomobilde koltuğunuzun kenarına dahi koyabilirsiniz (sabit, küçük ön tekerlekleri bir yere sıkıştırabiliyorsanız tabii)...

İMC'nim 500 ve 501 modelleri oldukça küçüktür. Ama kapı geçiş mesafesiyse kriter, o zaman konu sandalyenin genel yazpısından ziyade kullanıcının oturma genişliği ile ilgili oluyor. Oturma genişliği ne kadar darsa, toplam genişlik de ancak o nispette dar olacaktır...

Üst Alt