Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En İyi Dizi Hangisi..?

A_GEYiK

Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
1
Milliyet.com.tr'nin (Yılın en iyi dizisini milliyet.com.tr okuyucuları seçiyor / Tv Rehberi / Milliyet Tv Rehberi) düzenlemiş olduğu ankete göre Deniz Yıldızı dizisi 1. sırada... Şuanda yaklaşık 146 Bin kişinin oy kullandığı ankette Deniz Yıldızı şimdilik 37 Bin oy almış. Ezel dizisi ise 2. sırada ve Kurtlar Vadisi Pusu'da 3. sıra yer almaktadır.

1. Sıradaki diziye şaşırdım doğrusu, o kadar seyreden var mıydı bu diziyi? Burada bile herhangi bir başlık açılmamış bu diziyle ilgili...

Anket halen devam etmekteymiş.

kendi kanalında oynuyor heralde milliyet gazetesinin hiçbir haberina inanmam benn buda asparagas bi haberr hiç sevmedigim halde kurtlar vadisini gecen digi görmedim heee benim favorim türk malı ve gönül çelen:)

deniz yıldızını hiç kaçırmadan izliyorum gençlik dizisi arkası yarın geçen yazdan beri iyi iş çıkarıyolar ;) tüm oyuncularıda tiyatro sanatçısı olduğuna kalite dahada artıyor yerinde bir seçim olmuş

Peki sizlerin en çok izlediği ilk 3 dizi hangisi? (Türk Dizisi)

1. Kurtlar Vadisi Pusu
2. Ezel
3. Türk Malı

p.tesi,ezel-türk malı
salı,aşk ve ceza-geniş aile
çarşamba,yaprak dökümü
perşembe,aşkı memnu
cuma,hanımın çiftliği-gönül çelen
:) 3,ü geçti ama hepsinide izliyorum ayıramadım.

1. Aşk ve Ceza
2. Hanımın Çiftliği
3. Canım Ailem

Benim izlediğim dizilerden sıralama yaparsam ilk üçü böyle seçtim. Aslında izlediğim bir kaç dizi daha var. :)

Canım Ailem,Parmaklıklar Ardında,Hanımın Çiftliği,Aşk Ve Ceza

ezellllll, geniş aile,melekler korusun,aşkı memnu......

ilk üç şöyle benim
1-HANIMIN ÇİFTLİĞİ
2-KÜÇÜK KADINLAR
3-AŞK VE CEZA

O liste içinde en iyisi Arka Sokaklar bence, diğerleri kadar saçmalamıyo en azından :)

Ne mafya kapışması ezel ne kursunların vadısı nede kımın elı kımın cebınde bellı olmayan dallas memnuuuu en buyuk aşk dızısı unutabılsem emrah

A_GEYiK;

aptal bir diizi daha ne oldguunu anlamis degilimm......kiizn annesine ne oldu ayricana neden o ailenin yaninda yasayorr.... hic anlamdimm....o kadar sacmakii...yarrasiz bir dizi... birinci olduguna baya sasirdimm

Şimdi yayında değil.. Ama bence en güzel dizi "Çemberimde gül oya" idi..:) O kalite de bir dizi yok son yıllarda..

Genelde, hep ortalıkda dolaşılan diziler izleniyor galiba, biraz ben sıradışı olanları seviyorum galiba.

1-Kurtlar Vadisi (Elif'in ölümene kadar olan yerleri tabiki. Hep Polat ile Elif'inki gibi bir sevgi aşk istemişimdir. )
2- Hatırla Sevgili. (Hep Kendimi bulmak istediğim, göz yaşlarıyla izlediğim bir diziydi)
3- Aşk ve Kül (aniden yayından kaldırdılar neden oldu anlayamadım.)
4- Cam Kırıkları ( aniden yayından kaldırıldı)
5- Ömre Bedel
Benim için güzel dizi, kendimden yani yaşantımdan, hayatımdan birşeyler bulduğum dizilerdir. :)

doktorlarrr
dr house
greys anatomy
arka sradakiler
cilgin bedis
hayat bilgisi
unutulmaz
veeeeeeeeeeeeeeee ask-i menun;););)

gönülçelen,kurtlar vadisi,ezel,unutulmaz...............

1. Ezel
2. Kurtlar Vadisi
3. Sakarya Fırat

Şaşı felek çıkmazı
Sıdıka
İkinci Bahar

hava abla yavv sidika superdi be:) bu arda kinaliiii karrrrrr unutmamak laizmmm

komediyi sevdiğim için
geniş aile
ailemde polis çok olduğu için
arka sokaklar
memleketim olduğu için (çok saçmalıkları var ve ben drama olarak değilde komedi olarak izliyorum şivelerini çok seviyorum -bakhele,essah mı,ne dirrümm bilünmüü)
hanımın çiftliği

Milliyet.com.tr yılın dizisini seçti!

İşte verdiğiniz oylar ile belirlenen ilk beş dizi...

fft50_mf1007767.Jpeg

Milliyet.com.tr okuyucuları yılın en iyi dizisini seçti. Anket oyalarına göre Ezel dizisi yılın en iyi dizisi seçildi.

İşte sıralama:

1. Ezel: 24.187 oy

2. Öyle Bir Geçer Zaman ki: 16. 152 oy

3. Kurtlar Vadisi Pusu: 8.413 oy

4. Yahşi Cazibe: 6.084 oy

5. Gönülçelen: 5773 oy

kaynak : Milliyet.com.tr yılın dizisini seçti!

benim ilk üç'üm

1)yahşi cazibe
2)öyle bir geçer zaman ki
3)hanımın çiftliği

benimde

1. önce vatan / güneydoğudan öyküler

1.Ezel
2. Kurtlar Vadisi
3. Sakarya Fırat

Artık kimse dizi izlemiyor, dizilerin hepsinin reytingleri düştü. Çoğu yayından kaldırılıyor. Bunun sebebi 90 dakikayı aşan süreleri. Neredeyse bir bölüm film gibi, artık dizi tadı kalmıyor, izleyici sıkılıyor. Bakın bir Lost'a 41 dakika... Her bölüm tadında kalıyordu, merakla bekliyorduk ne olacak diye... Oysa bizim diziler öyle mi? Gerçekten ben bu diziyi izlemeden yapamam dediğiniz tek bir dizi var mı?

Üst Alt