Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En değerlime.

Haticenuur

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Seni tanıdığım ilk günden beri vazgeçmedim senden . Aynı şeyleri istiyorduk . Aynı şehir , Aynı huzur , Aynı yatakta sana sarılıp uyumak . Şapşalca şeyler bazen . Ve ben ilk defa birinin kokusunu içime çekmeyi yürekten istedim , İlk defa birinin ellerini avucuma alıp parmaklarıyla oynamayı , İlk defa sabah uyanırken , 5 dakika daha uyumak için nasıl direniyor diye merak ettim ve gözlerinin kapaklarını mahur mahur hayal ettim . Ve ilk defa birinin nasıl uyuduğunu .Her gün katlanarak arttı bunlar . Seni neden sevdiğimi hiç anlamadım ben . Çok sebep vardı belki ama hiç benim değildin hep uzaktın bana . Halen biz olmayı bekliyordum. Mutlu olamaman canımı yakıyor çünkü ben 1 yıldır sürünüyorum.Ama keşke istediğim gibi sevebilseydim seni .. Sana dokunamamak canımı her yaktığında , Sabret bir gün yanında olacağım diyordu içimden sana dair bir ses. Mesafelerin bir önemi yok demek çok önemli umarım bu olur zamanla . Ama nasıl uyuduğunu bile merak ediyorum hala . Bir de üşür mü diye . Ve hala sana sarılarak uyuyorum . Üstünü iyi ört . Sıkı giyin .
Ve kimsenin boynundan öpmesine izin verme .

Üst Alt