Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emzirme surecinde Mictonorm kullanimi..?

uzungöl

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Saglikli gunler herkese...
31 haftalik hamileyim. Nasip olursa 7hafta sonra oglumu kucagima alacagim. Haziran 2012 de gecirdigim trafik kazasi sonucu l1omurga kirigi meydana geldi. tuvalet hissim ve ayak bileklerimde hareket yok. Tek kanedyenle yuruyorum. Rabbim guc verdi guzel bi hamilelik geciriyorum. Korkularimin yarisini bile yasamadim sukur.. İlk 4ay ilac kullanmam yasakti ve mesane kasilmalarindan cok cektim ve tabi kacaklardan.. Ama simdi kullaniyorum mictonormu ve cok iyiyim sukur. Biraz uzun oldu ama sorum su: bebegimi emzirirken mictonorm kullanabilir miyim? Tercih yapmak zorunda kalmak istemiyorum. Bebegimi emzirmeyi cok istiyorum ama mictonormu icmedigim anda benim icin hayat duruyo... Bilgisi olan arkadaslardan rica ediyorum beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum... İyi gunler

ben doktorumla konustum bu konu hakkinda bilgi aldim. hamilelik surecinde kullandigim icin emzirirken de bir sikinti yaratmaz dedi. bebege ulasmasi ilacin daha zor dedi. hamileyken bebek benim kanimla besleniyo ve o yuzden direk kan yoluyla bebege geciyo fakat emzirirken benden kana sonra sute sonra bebegin midesine daha uzun bir yol ve simdi zarar vermediyse emzirirken hic vermez dedi cok sukur..

tesekkur ederim bulunt abi ;) bu haber o kadar cok mutlu etti ki beni rabbim herkese yasatsin boyle mutluluklar..

Mictonorm (Aktif madde propiverin) anne sütüne gecer deney hayvanlarında toxic etkiler görüldüğü için emzirenlerde kullanımı önerilmez. Gebelik kategorisi C olup ancak zorunlu dururmlarda ilacın risk yarar oranı gözönüne alınarak kullanılabilir. Gebelik esnasında kullanım teratojen (sakatlık yapıcı) etki acısından degerlendirilirken emzirirkenki kullanım ise ilacın toxic yan etkiler acısından degerlendirilir.

Üst Alt