Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyetteki memurlar rapordaki sürücü olur raporunu kabul etmek zorunda değil mi?

hcamlibel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
B Sıfını sertifikamı alıp emniye gittimde polis heyete sefketti heyette sonuc h sınıfı otamatik fites arac kullanabilir raporu verdi
ben 4 yıldır arac kullanıyom hic bir zorlanma sorunum yok fakat emniyetteki polis öyle dedi rapor sonucunu elime alıp emniyete gidince direk raporda yazan ehliyeti verir mii
yardımcı olursanız sevinirim;

Heyet raporu ne diyorsa o geçerlidir. Memurlar en çok başka bir hastaney sevk edebilir o kadar.

hcamlıbel

öncelikle bayramınız mübarek olsun ...heyet rapaoru h sınıfı sadece otomatik fites arac diyor peki ben bunla gitsem emniyete direk alabilirmmiyim ehliyeti selemlar.????

Benim elimde H sınıfı ehliyet alabilir raporum olduğu halde ehliyet değişimine gittiğimde emniyetteki polis ehliyetime el koymaya çalıştı bilgilerinize.

edipbalkan;
Hangi gerekçe ile el koymaya kalktı
Neden değiştiriyordunuz öğrenebilir miyim

Üst Alt