Selam arkadaşlar. Polis Memuruyum, 15 Eylül 2018 günü kalp rahatsızlığımdan dolayı hastaneye yatırıldım ve 4 gün yoğun bakım sonrası yapılan ilk anjio da, sağ ana damarın %80 tıkalı olduğundan stend takıldı ve 2 gün sonra soldakı iki tıkalı damar için yine anjio oldum ve ancak o damarlara stend işlemi riskli olduğundan uygulanmadı ve ilaç tedavisi ile o damarların açılmaya çalışılacağı 6 ay sonra tekrar anjio olmam gerektiği bildirilerek taburcu edildim. Hastanede yapılan tetkiklerde ayrıca Tip2 Diabet hastası olduğu, LDL kolestrolüm olduğundan dolayı da rapor verildi. Şu anda 2 tane rapor verildi ve bende Hastaneye Başvurarak, hastalıklarımın dilimlendirilmesi için müracaatta bulundum. Hastaneden verilen raporun ayrıntıları aynen şöyle.
TANI : TİP 2 Diabetes Mellitus, + Hiperdipilemi
CİDDİ KORONER ARTER HASTALIĞI + TEK DAMAR HASTALIĞI RCA' YI BAŞARILI STENDLEME EF%55
BULGULAR : İÇ HASTALIKLARI KAH STEND - ( + ) A1C %9,3 AKŞ - 1696 LDL 79 DİABETES MELLİTUS TİP2, HİPERDİPİLEMİ
KARDİYOLOLJİ CİDDİ KAH, KORONER STENDLİ EF%55
KARAR : DURUMU EMNİYET HİZMETLERİ SAĞLIK ŞARTLARI YÖNETMELİĞİ KARDİYOLOJİ / KALP VE DAMAR CERRAHİSİ B DİLİMİ 4. MADDE e FIKRASINA UYAR
DURUMU EMNİYET TEŞKİLATI SAĞLIK ŞARTLARI YÖNETMELİĞİNE GÖRE 1-DAHİLİYE B - 3 - 4 E UYAR ŞEKLİNDEDİR.
Sizden ricam bu raporun ne anlama geldiği, Emniyet Hizmetleri Sağlık Şartları Yönetmeliğine göre B dilimi mi olduğu. Bu haliyle Sağlık Daire Başkanlığına gönderilip gönderilemeyeceği hakkında bilginize ihtiyacım ver, yardımcı olmanızı rica edeceğim. Ayrıca bu rapor için % lik dilim almak istemiştim vergi indiriminden faydalanmak için, bununla ilgili bir açıklama yapılmamış ve % lik dilim belirtilmemiş.
TANI : TİP 2 Diabetes Mellitus, + Hiperdipilemi
CİDDİ KORONER ARTER HASTALIĞI + TEK DAMAR HASTALIĞI RCA' YI BAŞARILI STENDLEME EF%55
BULGULAR : İÇ HASTALIKLARI KAH STEND - ( + ) A1C %9,3 AKŞ - 1696 LDL 79 DİABETES MELLİTUS TİP2, HİPERDİPİLEMİ
KARDİYOLOLJİ CİDDİ KAH, KORONER STENDLİ EF%55
KARAR : DURUMU EMNİYET HİZMETLERİ SAĞLIK ŞARTLARI YÖNETMELİĞİ KARDİYOLOJİ / KALP VE DAMAR CERRAHİSİ B DİLİMİ 4. MADDE e FIKRASINA UYAR
DURUMU EMNİYET TEŞKİLATI SAĞLIK ŞARTLARI YÖNETMELİĞİNE GÖRE 1-DAHİLİYE B - 3 - 4 E UYAR ŞEKLİNDEDİR.
Sizden ricam bu raporun ne anlama geldiği, Emniyet Hizmetleri Sağlık Şartları Yönetmeliğine göre B dilimi mi olduğu. Bu haliyle Sağlık Daire Başkanlığına gönderilip gönderilemeyeceği hakkında bilginize ihtiyacım ver, yardımcı olmanızı rica edeceğim. Ayrıca bu rapor için % lik dilim almak istemiştim vergi indiriminden faydalanmak için, bununla ilgili bir açıklama yapılmamış ve % lik dilim belirtilmemiş.