Onurcan, yalan dünya ve Jem ne zaman EMG konusu açılsa aynı şeyi yapıyorlar, bak bu konudaki arkadaşıda nasıl korkuttular..
:
http://www.engelliler.biz/forum/saglik-genel/55950-sinir-olcumu-emg-yaptiran-var-mi.html#post756383
Acısada tedavin için mecbursun dayanmaya, acıyacak tabi, ama öldürmez ya canım ne korkuyorsun! Allah Allah..
Annem çekinmişti EMG ellerinden, küçük iğneler batırıp, hafif elektrik veriyorlar.. Acı duyulur tabi ama bu bazı filmlerin işkence sahnelerinde ki gibi elektrik vermelerden değil..
Gerçi annemin EMG'sini çeken doktor kadınların daha dayanıklı olduğunu, birçok erkeğin EMG'ye dayanamayıp bağırıp, çağardığını hatta bayılanların bile olduğunu söylemişti ama herkes bir olmaz..
O linkini verdiğim konuda da yazmıştım, yine söylüyorum.. Siz erkeklerin canı pek tatlı, ondan acı küçükte olsa abartır haa abartırsınız...
Geçmiş zaman acile gittik bir gece annem için, serumlar takıldı, iğneler yapıldı gıkı çıkmadı, ne ay, ne uy..
Adamın biride hemen yan tarafımızda iğne olmaya gelmiş. Hemşire daha pamukla alkol sürer sürmez adam bağarmaya başladı "yandııım anaaam" diye.. Hemşire ona "beyefendi daha vurmadım iğneyi, alkol sürdüm" deyince kopmuştuk gülmekten..
Ya işte can tatlı tamam da o kadarda nazlı olmaya gerek yok.. Sağlık söz konusu olunca dayanılacak, başka çeresi var mı? Yok..