Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Raporumu yükseltmeli miyim?

pvcdemici

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar arkadaşlar benim bı konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var 2017rapor aldım 100/55 hastalıgim ağır derece uyku apnesi şeker tansiyon ve böbrek taş üretiyor şeker tıp 2 ben rapor alırken ağır özürlü yazmamışlar yonetmnlihe baktım ağır özürlü tıp iki şeker geçiyor maddede ikincisi başka hastalıklarımda çıktı yeni rapora eklettirecem benim vergi indirim var bide emekli oldum ne yol izlemeliyim tekrardan vergi indirimine gerek varmı yok diye biliyorum teşekkürler

pvcdemici

Emekli isen hiç bulaşma rapor işlerine elindeki rapordan olabilirsin emeklilikte elden gidebilir eskisi gibi oranlar çok dustü iyi düşünün zaten emekli olmussunuz rapor yükseltmek isterken haklar elden gidebilir sgk maaş kesmek için sebeb arıyor zaten

pvcdemici

Oran yükselse de emekli maaşınıza etkisi olmaz ki.
Ayrıca o baktığınız yeni yönetmelik nedir onu da bilmiyorum. Çok muhtemelen hatalı bir yönetmeliğe bakıyorsunuzdur

Üst Alt