Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Rapor oranı yükseltmek emekli maaşımı etkiler mi?

murat0158

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba bilgisi olan bir arkadaşım yardımcı olabilirmi lütfenn..

ben %45 rapor ile 4280 günden emekli oldum raporumu raporum 2001 tarihli ve sürekli ve bu rapor e devlet üzerinde görünmüyor ıslak imzalı rapor
sizlerden yardım istedim konu.. 2022 aralıgında bir kalp krizi geçirdim ve 3 adet ana damara stent takıldı. Ben bu rahatsızlıkla ve bedensen engelim ile beraber raporumu yükseltebilir miyim
yükseltirsem bana ne faydası olur birde eger mevcut oran yani%40 aldınta oran alırsam yeni raporda kazandıgım emeklililigim iptal olma durumu varmı elimde ki orandan düşük alırsam yardımcı olursanız çok sevinirim teşekürler

murat0158

Rapor oranının yükselmesinin emekli maaşınıza hiç bir etkisi olmaz. Aksine, %40'ın altına düşerse emekli maaşınız kesilir. Aman! Evdeki bulgurdan olmayın!

tesseküür ederimm fakat raapor eski oolduguu için e devlete görünmüyor görünmesi için tekrar heyetee girmemi söylüyorlar e ddevlete rapor olmadı için ücretsiz otoüs kartıda alamıyorum çünkü rapor nosu istiyorlr eski raporlarda rapor no diye bişey yok

murat0158

Sakatlık Oranı Cetveli'ne göre %40'ın altına düşme riski varsa aklınızdan bile geçirmeyin. Bu risk yoksa, o zaman diğer engelli hakları için düşünülebilir tabii yeni rapor almak.

Üst Alt