Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrol muayenesinde rapor sorunu yaşar mıyım?

profesor1

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Şöyle bir şey okudum bilgisi olan var mı ?

Süreli rapor verip, daha sonra sürekli olurun bir garantisi yok malesef. sizin olayın kötü yanı önceden vergi indirimi için bir kaç hastalığın toplamını balthazard yöntemiyle hesap edip %40 olması yeterliydi. Son yönetmelik değişikliğinden sonra en ileri durumdaki tek hastalığın oranın %40 olması gerekiyor ki yönetmelik ekindeki listede varsa oda.

şimdi raporu yenilemek için hastalıklarımızdan en az bir tanesinin oranı %40 mı olması gerekiyor ?

ben apne 35 1.evre kronik börek yetmezliği 25 yüksek tansiyon 20 böbrek 10 bel fıtığı 9 almıştım herhangi biri 40 olmadığı için raporum yenilenmez mi ?

OturanBoğa selam abi, bu raporla emekli oldum yaşlılık aylığı emekliliğimi devam ettirmek istiyorum

profesor

Yani kurum seni kontrol muayenesine mi çağırdı, onlar mı seni hastaneye sevk etti?

OturanBoğa abi sürenin dolmasına 1 sene var böyle bir şey okuyunca korktum rapor yenileme zamanı sorun olur mu emeklilik iptal olur mu

profesor

Senin için emekli olduğun tarihteki mevzuat geçerlidir. Yani emekli olurken var olan rahatsızlıkların aynen devam ediyorsa ya da o mevzuata göre hala %40 ve üzerinde rapor alabiliyorsan emeklilik devam eder. Önceden alınan raporların da korkunun da bir anlamı yok :) Hele o gün gelsin bakalım...

profesor be sesi vergi indirimi ile emekli oldum bir yilliktı.gecen sene kontrol muayenesine girdim raporum iki yıllık çıktı seneye tekrar gireceğim heyete.Mevzuatta hadtiklsrdan bir tanesi %40 olacak diye bir kurak yok.toplwmda 40 ve üzeri ol adı yeterli.Rapor sürekli ursa ssk kontrol şerhini kaldırıyor genelde uyku apnedi için sürekli rapor verilmiyormu? Senin raporda hwngi hastalık için 1 yıl sonra kontrol dediler heyette

fenerliyizz Merhaba bana herhangi bir hastalıktan dolayı kontrol denmedi sadece rapor süresi 2 yıl yazıyor

profesor raporun üzerinde yazan hastalık bölümleri ve puanlama kısmında yazar hangi hastalık için süreli ise. Üsküdar apnesi karşısında iki yıl sonra kontrol yazıyorsa o hastalık için süre konulmuştur

fenerliyizz sadece rapor süresi 2 yıl yazıyor şu hastalıktan demiyor ya da hastalıkların yanında süre belirtmemiş süreğen kronik ve ortapedik diyor

Üst Alt