Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilikte engelli oranına red gelir mi?

nurhannnn

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,arkadasim %52 oranında kalp rahatsizligindan dolayi emeklilik icin bas vurdu %40 olarak geri gelmiş.Ben 2001 girisli memurum,%42 engelli raporu aldım 2013te sürekli yazıyor çünkü geri dönüşü yok,bobrek kaybı,uretra darlığı ve norojen mesane olarak.Tedirgin oldum raporu guncellesem mi yüzde 40'in altına düşerler mi?Emekli olmayı dusunuyordum.

Sigorta girişin 2008 öncesi ise istenmiyor biliyorum

OturanBoğa Bülent Bey 2001de memur oldum 4c liyim 2013te engelli raporu aldım,orta düzeyde cikiyor hastaliklarim gönderdiğiniz linkte uretra darlığı ve norojen mesane.Dilekcemi verdim kurumum sgk ya yolladi,sizce red gelir mi hep bunları okuyup tedirgin oluyorum.

nurhannnn

SGK Hastalık Listesi'ne göre alacağınız tanı ile öngörülen sigortalılık süresi ve prim gün sayısı tamamsa, emekli olabileceksiniz.

Siz malulen emekliliğe mi başvurdunuz yoksa erken Yaşlılık emekliliğine mi? Prim gün sayınız ve sigortalılık süreniz tamam mı?

OturanBoğa cevabınız için öncelikle coook teşekkür ederim.7800 prim 26 yıl sigortalılık süresi.Yaslilik emekliligine başvurdum.Bobrek kaybi, uretra darlığı,norojen mesane toplamda %42 tek başına %40 yok.Yorumlarda balthazard kaldırıldı tek başına %40 olmazsa tekrar rapor istenebilir gibi bilgiler var.

engellimevzuatı onur20uz Merhabalar bende 4c'liyim, ayin 16.01.2023 tarihinde engelli emeklilik dilekcemi kurumuma verdim.Bugun 4c evrak takipte 1-aylık bağlama servisine sevk edildi.2-Acik kalan evrak/varide kapatma islemi.3-dosyanin işlemi tamamlandi.arsive iade edildi.4-kurumuna cevap verildi yazıyor.
Sonucu olumlu gibi anladım.Onur Bey'de cevap verirse daha netlesir durum.

Üst Alt