Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik raporu için MHRS'den hangi randevuyu almalıyım?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
85
Reaksiyonlar
46
Arkadaşlar merhaba engelle ablam 2009 girişli Şubat 4'ünde emekliliği doluyor SGK'ya gittim hastane heyet kuruluna randevu alıp bize gelin sevk evrağı vereceğiz dedi ancak mhrs'ye girdiğimde normal engelli sağlık kurulu randevuları var bir de maluliyet için randevular var hangisi için randevu oluşturacağım normal engelli sağlık kurulu için mi yoksa maluliyet için mi SGK'da herhangi bir şey söylemedi bir bilginiz varsa bilgi verirseniz sevinirim

Merhabalar sgkya gideceksiniz onlar sizi sevk edecek belirledikleri hastanelere tam durum şuan bu galiba

dehj3v4.jpg

merhaba siz her şekilde randevu alıcaksınız,Sgk size şunu soruyor hangi bölgedesiniz talebinize göre hastaneye yönlendiriyor ,sonrasında o kurumdan randevu alıyorsunuz .

Ben 8 ay önce raporumu yeniledim.
Sgk gittim beni kontrol muayenesi için hastaneye sevk edin dedim.
O öyle olmuyor dediler.
Sen istediğin hastanenin sağlık kurulundan randevu al.
Randevu aldığın tarihe sevk yazalım dediler.
Muhtemelen işleyiş böyle olacak.
Tüm devlet hastanelerinin sağlık kurullarına bakın nerede boşluk varsa randevu alıp öyle gidin.

@Dem, emeklilik için İş gücü kaybı tespiti yapılacak bildiğim kadarıyla sgk'daki memur randevu alın 3 gün önce bize gelin dedi ben normal sağlık kuruluna mı yoksa maluliyet adı altında verilen heyet randevusu mu alayım

@sclafgut,
SGK bize randevu alın dedi randevu alındıktan sonra bize gelin evrak vereceğiz dediler herhangi bir hastane yönlendirme yapılmadı mhrs'de randevu alacağım

Arkadaşlar kontrol muayenesi için önce randevu alıyorsunuz daha sonra SGK'ya gidiyorsunuz bugün kendim randevu almadan gittim önce randevu alın daha sonra bize gelin sizi gönderelim dediler

Hocam
Engelli raporunuz var yenilemek mi istiyorsuz?
Rapor tarihi eski mi engelli emeklilik mi yoksa malulen emeklilik için başvuracaksınız?
Engelli emeklilik için başvuru yapacaksanız.
Erişkin engelli raporu veren hastanelere
başvurun.
Zaten başvurduğunuz hastanenin sağlık kurulu engelli raporu verirse yazar. Aksi halde engelli raporu verilmez yazıyor.
PMB arkadaşımız paylaşmış
Siz sağlık kurulundan randevu alın
çalışma gücü tespitini ve nasıl emekli olacağınıza iş gücü kaybına sgk karar verir.
Vergi indirim belgeniz var ise şartlarınız engelli emeklilik için yetiyorsa çok acele edin.
Mhrs değil 170’i arayın daha çabuk randevu bulursunuz

@Dem,
2009 girişli ablam için Emeklilik için SGK hastaneden randevu alıp gelin sevk evrağı vereceğiz dedi ona istanaden MHRS den randevu almak istediğimizde iki türlü randevu var 1.engelli sağlık raporu 2.maluliyet hangisi için randevu alacağız onu sormustum ablam 2009 girişi oldugundan vergi indirimi bir şey yaramıyor

2009 tarihine dikkat etmedim haklısınız vergi indirim gerekmiyor.
Rapor oranınız kaç?
Kaç yıl sigortalılık süresi var.

@Dem,

Engelli ablam 16 yıl 3800 Şubat 4 TE doluyor var olan raporu 68 işgücü tespit ne çıkar bilmiyoruz zorlastirmislar

Üst Alt