Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik işlemlerine esas hemiparezi için 1 yıl süreli rapor mu veriliyor?

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
5
Selam, 2010 yılında geçirdiğim iş kazası sonucunda beynimin sol ön kısmından darbe aldım beyin kanaması geçirdim sonucunda olan rahatsızlıkların biri de sağ hemiparezi, iş kazası heyet raporunda sağ spastik hemiparezi kas gücü 4/5 yazıyordu. 12 yıl sonra vergi indiriminden emekli olmak için heyete gireceğim merak ettiğim hemiparezim için 1 yıl sonraya kontrol muayenesi verilirmi. 12 yılda düzelmedi sonuçta.

ipeksi

Hiç sanmıyorum kontrol isteneceğini. Yılların tanısı sonuçta.

Vergi İndirimi Rapor Yenileme

Merhaba, bugün istanbul araştırma hastanesi osmaniye semt polikliniği sağlık kurulu randevum vardı. Kayıt açan memur 2011 yılından iş kazası ile aldığım %35 sürekli engelli raporum olduğu için yeni raporu vermeyeceklerini ancak hastanede farklı bir engelim olduğunu yada mevcut engelimin ilerlediğini sebeple sevk almam durumunda heyete girebileceğimi söyledi. İş kazasında beyin kanaması geçirdim sonucunda epilepsi, sağ spastik hemiparezi ve major depresyon için %35,2 sürekli işgöremez raporu aldım. Ancak doğuştan olan sol brakial pleksus rahatsızlığım da var bunu iş kazası raporuna yazmamışlar dı. Şimdi tümü için rapor istedim baştan yeni rapor dediler. Korkum eski oranımda düşermi. Aslında iş kazası ile engellilige farklı birimler bakıyor diye biliyorum ama sizden yardım istemek en doğrusu diye düşündüm.

ipeksi

İkisi f<arklı konular olduğu için teorik olarak bir sorun olmamalı. Ama tabii kesin bir şey de bu ülkede söylemek mümkün değil!

Üst Alt