2 yıllık engelli raporu ile emekli olmuştum kontrol için sevk yazısı bile gelmedi sgk tenezzül edip sorularıma cevap vermedi.beni aramışlar heapta 14 yıllık cep telefonum kapalı imiş.neyse gidip sevk yazısı aldım keşke bu hastaneyi seçmeseydim ama seçtim.Bugün heyete girdim suratıma dahi bakmadılar .ortopedik sorunlarım var koltuk değneği sanfalye tamam kullanmıyorum ama ayaktasın yürüyorsun dediler. bu nedir ben hatanedne eve , evdeb hastaneye giden biriyim.hayatım bu iki durak arasında.kanser ve diğer sağlık sorunlarım beni evden çıkartmıyor.neyse suratıma bile bakılmayan derdimi anlatmaya çalışırkn 3-4 kez çık dışarı denilerek odadan çıkartıldım. görevli memura raporu nerden alacağım dedim SGK dan dedi.e nabıza yüklenmiyor dedim hayır sgk ya git sor dedi.Ben rapor sürekli olmazsa ve hastalıklarım yazılmamışsa hakem heyete gitmek için başvuru yapmak isterim ama rapor nerden alacağım? benim raporuma ben neden ulaşamıyorum? ayrıca bu raporla ibb otopark engelli kartı vs hep süreli verilmişti onları süresini update edeceğim akbilim var onu da süresini düzelltireceğim.böyle saçma birşey olabilir mi*