Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için durum bildirir sağlık raporu istendi: Memuriyete devam edebilir mi?

Chucky859

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
6
Herkese merhabalar.. benim %80 şizoaffektif bozukluk engelli sağlık kurulu raporum var. Yakında emekli olmayı düşünüyorum. Ama kurumum benden "memuriyete devam edebilir mi?" Diye durum bildirir raporu istiyor.şimdilik memuriyete devam etmek istiyorum. Şimdi sorum şu: ben memuriyete devam edebilir durum bildirir raporu alırsam bu benim emekliliğimi engeller mi? Oranda bir düşme söz konusu olur mu?

tek hekim raporu kabul ederlerse pskyariten memuriyete devam edebilir tek hekim raporu alabilirsin
onun dışında engelli raporunda çalışamaz yazmadığı sürece birşey olacagını sanmıyorum

Çalışmaya devam edip edemeyeceğini tespit etmek için gönderiyorlar doktorlar karar versin gibisinden bu durum emekliliğini etkilemez .

Chucky859

Engelli raporu değil, çalışabileceğine dair 1 ya da 3 imzalı durum bildirir raporu alman yeterli. Bu emekliliğini etkilemez.

Üst Alt