Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusunu çalışıyorken mi yapmalıyım?

mevenkli

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar halen bir şirkette çalışmaktayım bu sene emekli olmayı düşünüyorum, 2002 girişim 7200 günüm var , vergi indirimim de var ne yapmam lazım bilgi verebilirmisiniz

Murat sen eski emeklisin galba cevap için teşekkür ederim

Mur 37 daha tecrübeli sanırım o cevap verir sana mevenkli

mevenkli
Sorununuz nedir onu anlamadım emeklilik gününüz geldide onamı karar veremediniz.

Sedat70

Ben emekli olalı 13 yıl oldu ve kaza sonucu malulen emekli oldum, sizinki normal emeklilik, naçizane tavsiyem olarak sgk ya gidin durumunuzu belirtin sistem zaten otomatik hesaplama yapıyor, size bilgi verilir.
Hakkınızda kazanç ve kayıp için düşünceleriniz varsa sgk uzamnları bu konuda danışmanlık yapıyorlar oradan net bilgi alırsınız.
Ali Tezel var, Özgür Erdursun var bu kişiler ile iletişime geçin bence ayrıca iş davası avukatlarıda bilgi sahibi.
Kusura bakmayın bu konuda net bir cevap veremiyorum.

MUR37 merhaba
sorunum şu yüzde 52 sürekli vergi indirimim ve sürekli raporum var, kademeli engelli olmak için bütün şartlar tamam, engelli emeklilik için ne yapmam lazım şirketten çıkışımı alayım mı ,,yoksa çalışırken mi gidip emekli dilekçesi vereyim

mevenkli

SGK'ya gidip emekliliği hak ettiğinize dair yazı alacaksınız. Sonra onu işyerinize verip emeklilik gerekçesi ile tüm haklarınızı vererek çıkışınızın yapılmasını isteyeceksiniz. Çıkışınızı yapacaklar. SGK'ya gidip emeklilik için başvuracaksınız...

Üst Alt