Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olur yazısı aynı gün alınabilir mi?

ekol

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba,
merak ettiğim konu ssk ya gıttıgımız zaman emekli olur yazısını hemen alabılıyozmu ,muracat eden arkadaşlar aynı gun aldınızmı ?
birde emekli olur yazısını aldıktan sonra hemenmı vermek gerekıyo işten çıkışı,1 ay sonra versem olmazmı?

ekol

Dostum sana geçen gün söyledim ben 5 dakka içinde aldım ama bir arkadaşıma 1 hafta içinde Emekli olur yazısı gelecek demiş SGK. Heralde benim şansım varmış aynı gün alıp tazminatı aldım
Saygılar..

ekol

Aynen istanbul Beykoz benim anlamadığım bu emekli olur yazısını neye istinaden bekletiyorlar bana 5 dakikada veren sgk başkasına neden 1 hafta diyor anlamadım

ercan 34

bende o yuzden tereddut yasadım ıste benımde aynı gun almam lazım ona gore verecem emeklılık dılekcesını yada dıyorum garantıye alak için 1 ay oncedenmı versem

ekol
Mantıklı dediğin gibi bence 15 gün önceden başvuru yap en fazla iki hafta bekletir diye düşünüyorum sende bu sayede ekstra beklemeden dilekçeni verir tazminatını alırsın

Benimki 10 gün sürdü emekli olur yazısını alınca almak.daha önceden bagkurda olduğu için kurumlar arası yazışma falan dürec biraz uzamıştır.Emekli olur yazısını alınca işlerinden çıkışını ayın son haftası al ssk ya ayın 25 den sonra dilekce ver maaşın ayın 1 itibari ile başlar. Ayın ortasında da versen ssk ya dilekceyi bir sonraki ayın 1 de baslar maaş

Emekli olur yazısını işverenin bağlı olduğu SGK'dan almak zorunda mıyız?

Yoksa farklı bir SGK dan, mesela ikamet adresimize yakın bir SGK'dan da alabilir miyiz?

engellsizz
sizin bağlı olduğunuz sgk dan alıyorsunuz ben öyle yapmıştım yarım saat içinde verdiler.

engellsizz

işverenin bağlı olduğu SGK dan başvuru yaparsan süreç daha hızlı olur biliyorum ve sitede dilekçe verenlerin çoğu bağlı olduğu SGK dan yapıyor

Üst Alt