Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olsam EKPSS ile atanabilir miyim?

Mmd

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
4
OturanBoğa abi ben yüzde 40 ile erken emekli olsam aynı zamanda da EKPSS girip memur olarak atamam olurmu atamam olursa emeklilik iptal edilirse edilsin bir çok kurumu. Aradım kimse net bi şey. Demedi

Mmd

Emekli olarak atamanız yapılır ve "Emekli Sandığı" girişinden itibaren emekli maaşınız kesilecektir.

Engelli Memur Emekli olduktan sonra tekrar Ekpss ile Atanması

Engelli Memur Emekli olduktan sonra tekrar Ekpss ile Atanablirmi.

Genel idari Hizmetler Sınıfından Emekli olduktan sonra Ekpss ile tekrar Genel idari hizmetler sınıfına atanabilirmiyiz?

Arkadaşlar konu hakkında kimsenin bilgisi yok mu? Engelli memur emeklisi tekrar ekpss ile atanamaz yazıyor. Bazı İnternet sitelerinde. Doğrusudur acaba.

Sınavı kazandıktan sonra sgk dan maaşı kestirmeniz gerekir

engeller

Ekpssye girip atanıp emekli olduktan sonra yeniden mi sınava girip memur olmak istiyorsun?

lacivert21
Vhki olarak çalışıyorum. Emekli olduktan sonra tekrar ekpss ile Vhki veya memur olarak atanabilirmiyim?

engeller
Şimdi ekpssye girmeden yani işçi olarak olarak emekli olduktan sonra ekpssye girip memur olabilirsin ama halihazırda zaten memur olarak çalışıyorsun ve emekli olursan zaten yaş ve hizmet şartlarını sağladığın için emekli oluyorsun. Bu durumda istersen ekpss sınavına tekrar girip atanma ihtimalin var ama zaten emekli olmak demek yaş ve hizmet şartlarını tamamlamış demektir. Bu kurumdan kuruma göre değişiyor. Bu arada emekli olursan neden tekrar memur olmak istiyorsun?

engeller

Kurum değişikliği yapmak istiyorsanız emekli olmadan sınava girip tekrar atanabilirsiniz.

lacivert21
Aynı hizmet sınıfına atama olmuyor ki. Yani genel idari hizmet sınıfından genel idari hizmetler sınıfına atama engelli yönetmeliğine göre olmaz. O yüzden emekliliği soruyorum zaten

Anladım. Bu konuyu kendi kurumuna ve girmek istediğin kuruma sorup, danıştın mı?

2025 te e KPSS Varmı lisans

2025 EKPSS lisans ne zaman 2024 e raporum yetişmedi bide 2025 te raporumu tekrar yenilemem mi gerekir şu anki raporum 35 sürekli kronik

Benim engel ortapatik ve işitme benim zorluk derecesi ne olur

Bu tam olarak nasıl oluyor Diyelim Çok uzak bi yere atandın tekrar tayin mi İstiyorsun

@Mmd

%35 olan rapor ile EKPSS başvurusu yapamazsınız. Raporunuzun oranı %40 ve üzeri olması gerekiyor.

@Mmd,
ekpss çift yıllarda yapılan bir sınav hocam 2022 2024 2026 2028... böyle gidiyor

arkadaşlar lütfen yanlış bilgi vermeyin emekli olmuş biri emekliliği iptal edilmeden atanamaz emeklilik de ancak engellilik kalkarsa yani rapor oranı kırkın altına düşerse iptal edilir o zaman da ekpss ye giremez kısaca dimyata pirince giderken elindeki bulgurdan da olur

Son düzenleme:
Nereden öğrendiniz acaba

Herkes farklı bir şey yazıyor inanın ben şu an emekli olmak üzereyim de 2026’da ek KPSS’ye de gireyim dedim

Emekli sandığı emeklisi isen olamazsın ssk emeklisi isen bilmiyorum

Son düzenleme:
KONU ÇOK UZAMIŞ BEN BİRAZ KISALTAYIM İSTERSENİZ.
SSK lı olarak vergi indirimi raporu ile emekli olan kişi EKPSS ile kamuya ataması yapılır. (EMEKLİLİK İPTAL EDİLİR)

Ben emekli sandığı emeklisi için konuştum ssk emeklisi hakkında tam bir bilgim yok.

bunun cevabı 2024 ekpss ösym klavuzunda var . emekli iseniz atanamazsınız . yani ben emekliyim ama devlette iş başı yaptığım gün sgk kod 1 uzun vadeli sigorta primi ile girişim olur ve emekliliğim otomatik iptal olur diye birşey yok artık.

Benim bildiğim ise şöyle; Emekli olan biri EKPSS ile Genel Bütçeli kurumlara atanamıyor (Bakanlıklar...), sadece özerk bütçeli kurumlara (üniversiteler, belediyeler...) atanabiliyor.

Üst Alt