Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

sevtat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sağ bacak polio sekeli ve post polio sendromu yaşayan bir çalışan olarak ÖTV, vergi indirimi ve emeklilik istiyorum sırasıyla izlemem gereken yollar nelerdir önce hangisinden başlamam gerekiyor lütfen bilgilendirirmisiniz.

üçü içinde önce devlet hastanesinden rapo almalısın ...heyet için randevu alıp tüm rapor vs elinde gidip tek tek doktorları göreceksin .... ortopedi için detaylar sitede mevcut yazılanları okursun ...kolay gelsin....

sevtat

araç almak istiyorsan emeklilikten önce al benim gibi sonraya kalma yoksa emeklilik iptal olabilir.
sen öncelikle çalışıyorsan işyerinden bağlı bulunduğun vergi dairesine engelliler bölümüne başvur vergi indirimi için,seni o bölgedeki istediğin bir hastaneye sevk edecekler raporun % 40 ve üzeri ankaradan onaylanıp gelirse vergi inidirminden faydalanmaya başlarsın yaşın pirim günün ve oran durumuan göre erken emekli olursun.bende ortopedik engelden erken emekli oldum

Üst Alt