Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olma hakkı kazandığı halde çalışmaya devam edenler kimler?

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
367
Benden başka, emeklilik hakkı kazandığı halde çalışan var mı ?

Son düzenleme:
@(Gölge)
:cool: Şu an, senin üstte yazdığın maaş miktarının 2 katından fazlasını (gösteriş gibi anlamayın) kazanıyorum. O yüzden gerek yok.

@ayDÜNYAvazo
Hayırlı olsun. Sayılı gün çabuk geçer...

3 buçuk sene var daha ama emekli olup asgari ücrete başka işe girsem şimdiki maaşı alacağım ne gereği var emekli olmaya sosyal haklar başlı başına yeter zaten elden ayaktan düşerim o zaman emekli olurum.

Ben 52 yaşındayım emekli olalı tam 13 yıl oldu.bekarim yalnız yaşıyorum ama calisiyorum.cunku boş gezenem yada emekli maaşı.14 bin TL ile asla gecinemem. 1 paket sigara 80 TL günde 2 paket içiyorum.cay kahve o keza ayrıca ev kira.yalniz yaşayan insanın masrafı bir aileden fazla oluyor.onun için hem emekliyim hem çalışıyorum.elden ayaktan düşene kadar calisacagim

Emelkli olduk ama çalışmaya tam gaz devam :)

@ikd3101,
Bizim banka istemiyor öyle ya çalışacaksın ya emekli olacaksın diyor malesef.

Üst Alt