Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşı bağlanması ve beklerken sağlıktan yararlanma hakkında..?

ahmet.soygencler

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam
sSK. Başlangıcım,1998 11.ay 4100 gün prim ödemem var.1979 doğumluyum 1 haziran 2013 te kalp rahatsızlığı geçirdim ,koroner yoğun bakımda günlerce kaldım. ve tedavim ömür boyu sürecek.İlimde bulunan araştırma hastanesine giderek özürlü sağlık raporu için müraacat ettim % 46 lık rapor aldım . Raporumu vergi dairesine bildirdim iş yerimde özürlü çalışan alarak benim sgk ve işkur girişlerimi yaptı.

Yeni düzenlenen tabloya göre 2016 yılı 11.ayında emekliliğe hak kazanabileceğim söylenmekte .

Ancak sağlık sorunlarım ilerlemiş olmasından dolayı ben işten ayrılmayı düşünüyorum prim günüm dolduğu için eğer işeten ayrılırsam 2016 yılı 11.ayında maaşım bağlanırmı?ve 2016 yılı 11.ayına kadar devletin sağlık hizmetlerinden faydalanabilirmiyim ?

teşekkür ederim.

Sagliktan faydalanamazsin.sigortadan cikis verdinmi gelir testi yaptirip. .genel saglik sigortasindan sagliktan yararlanirsin.

teşekkür ederim o zaman yaklaşık üç yıl daha zorunlu olarak çalışmam gerekecek.Peki çalışmazzam 3 yıl sonra emeklilik maaşım bağlanırken her hangi bir sorun çıkarmı?

Üst Alt