Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli çalışan olarak işe girip-çıkmam bir soruna yol açar mı?

Tanfer

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba 2003 sigorta başlangıcım var vergi indiriminden emekli oldum işkur dan bir iş teklifi geldi görüşmeye gitmem lazım yalnız bazı endişelerim var.Görüşmeye gittiğimde olduki işi kendime uygun bulmadım kabul etmedim veya işi okeyledim çalışmaya başladım ama memnun kalmadım ayrıldım işkur emeklilik aylığı veya başka bir durumdan dolayı bana sıkıntı çıkarırmı ?Cevaplarsanız sevinirim. OturanBoğa

Tanfer iskurun senin emekli maaşını kesme gibi yetkisi yok.Anayasal kazanılmış hakkın.iwkurun gönderdiği idi beğenir anladıysan çalışırsın yada beğenmez çıkmazsın hiçbir sakıncası yok.yada ise girer bir süre çalışırsın istifa eder bırakırsın hiçbir şekilde emekli maaşı nı etkilemez

Çok teşekkür ederim açıkçası bizim durumumuzda olupta böyle platformlardan (bu platform değil)bazı paylaşımlar oluyor tabi içeriğini bilmiyoruz ama yinede insan kuşkuda kalıyor o yüzden bir sormak istedim benim ikilemde kalan arkadaşlarada bir cevap olmuştur tekrar teşekkürler.

Üst Alt