Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elinizdeki eski telefonunuzun piyasa değerini hesaplıyorum

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Elinizdeki eski telefonunuzun piyasa değerini hesaplıyorum. Bana telefonunuzu söyleyin, telefonunuzun eder fiyatını söyleyeyim.

İlk öce şu sorulara cevap vermelisiniz.

1 - Cihazınızın ekranı kırık mı? Eksik piksel var mı? *(Zorunlu alan)

Evet - Hayır

2 - Cihazınızın ön ya da arka kamerasında problem var mı? *(Zorunlu alan)

Evet - Hayır

3 - Cihazınızın çevresinde/kasasında ezik, aşınma veya kırık var mı? *(Zorunlu alan)

Evet - Hayır

4 - Cihazınızın şarj aleti eksik mi? *(Zorunlu alan)

Evet - Hayır

Cihazınızın iç IMEI ve kasa IMEI'si eşleşme problemi var mı? *(Zorunlu alan)

Evet - Hayır

Cihazınızın açılma problemi var mı? *(Zorunlu alan)

Evet - Hayır

Resimler her şeyi anlatır ben Ne anlatayım açılmamış IMEI Yakınlaştır oku
Teşekkür ederim

Sahibinden.com da 60 -70 TL satarlar. Ben de 50 lira satmayı düşünüyorum

Doğru söylüyorsun
buna hafıza kartı nereden takılıyor bilir misin?

Hafıza kartı girişi varsa görürdün yalnız. Göremediysen zaten yoktur. Eğer varsa ya bataryanın altında ya da telefonun kenarında bir yerdedir.

Internet için Note 3 kullanıyorum batarya yeni aldım yine de 2 saatte tükeniyor bu Note 3 için şarjlı kılıflar bulunuyormus fiyatını bilir misin?
atom_bombası

yalniz06 samsung ve diğer apple dışı telefonlar sonradan batarya ve işlemci sorunu çıkartıyor. Şimdi samsung 8 çıktı. Apple'den fazla özeliği vs. var; ama sorun telefon ve donanımda değil, sorun yazılımda. Şimdi sen şarjlı kılıflardan kullansan, onunla uğraşmak ayrı bir zahmet. Yine de bu adresten bak istersen. Ben 2013 ekimde s4 mini aldım. 4 yıl oldu. Tıkır tıkır işliyor. Memnunum. Ekran kırık, şarj çabuk bitiyor, yeterli. Şimdi hiç işlemez, hatta açılmaz hale gelirse Apple'nin yeni çıkardığı Apple X almayı düşünüyorum.

atom_bombası merhaba bende Samsung A5 2015 var. Hiç bir sorunu yok yeni almış gibi tertemiz. Sence ederi nedir?

samsung Grand Neo GT-I 9060 Çift Hatlı (DUOS) 8gb

camı çatlamış ama dokunmatiği çalışıyor

kaç para eder?

htcaky Merhaba. Diğer sorduklarımı kopyala-yapıştır yapıp ya da sadece soru sırasına göre evet-hayır olarak cevap verseydin, az çok belli fiyat söyleyebilirdim. A5 ikinci el fiyatı 290-300 TL

ahmet75 Grand neoyu bulamadım da, s3 neo ikinci el 200 TL gösteriyor. Cam çatlamışsa 170 TL düşüyor ve 30 TL ederi oluyor. Yani, satmam daha iyi.

Sony Xperia hangi seri bilmiyorum, ve ardındaki kapak açılmıyor, özelliğine baktım bi şey bulamadım. 13/8kamera demir kaza ellemeli bi tlf
11 ay önce kardeşim 1450tl aldı inç ne bilmemde kutusunda 15 boy 6cm en yazar
Kac inç bu ve satsam kaca gider, birde bu tlf bazen ben bazende kardesim kullanıyor yani el değiştiriyor 1.ci 2 ciddi el dediğin bumu oluyor
İyi günler atom

*veli* telefonun modlei olmazsa bir şey diyemem. 2'ci el telefon, sıfır satın alınıp bir ya da birkaç kişi tarafından kullanılan telefondur.

Sağol atom, nerden bulurum bu tlf hangi model oldugunu

Bilmiyorum veli. Telefonun batarya üstünde ya da altında bir yerde yazabilir. Telefonun ayarlar menüsünde Telefon Hakkında diye bir alan vardır. Orada yazar.

Son düzenleme:
Telefonun ayarlar bölümünde telefon hakkında bilgiye Ulaş

N100 marka 10 yıldır kullanıyorum Ekranın da biraz çatlak var belli olmaz.
ne eder sence atom_bombası
Arka kapak tutmaz bantla yapıştırım şarj aleti var ön arka kamera Bluetooth Sağlam iki hat ve hafıza kartı çalıştırır.

Üst Alt