Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde 20 bin TL param var. Bu parayla nasıl bir araç alabilirim?
Audı a4 alabilirsin 2000 kasa 1999 model 2002 model bulabilirsin yada 3 lira daha katıp landrover 1999 model jeepler de alabilirsin ben satmak için bu fiyatlara alıyorum
opel astra derim!!! veya şuan arabamcom da güzel temiz bi passat var 15lira bi bak istersen fiyattanda kırarsın çünki ithal izin belgeli engelli alabilir yurtdışı...
Sıfır olup kaliteli bişi sizi zorlayabilir ki Fiat-hyundai gibilerin otomatikleri çok yakar ve 20 bine ikinci el bi Vw -opel- bmw tarzı araç alıp engelliden temiz olarak alırsanız size daha avantajlı gelir ama alacağınız araç ne olursa olsun hertürlü düşünün..
yakıt- yedekparça -güvenlik-ikinci el- motor. gibi.
Bende bir BMW var 316 i maddi sorundan dolayı satıyorum istersen bir bak 5000 tl de cebinde kalsın sahibinden.com sitesinde var beğenirsen araba senin
Engelliden engelliye diye yazdınmı hemen gelir 98 model
Kesinlikle 0 araç al 20bin az para değil.Firmaları teker teker dolaşıp param bu araç almak istiyorum dersen emin ol yardımcı olacaklardır.
Birkaç alternatifin kdv tutarı düşülmemiş ötv indirimli fiyatını yazayım.
PMA EMİN OLUN HİÇ AĞRIZA VERMEZ DACİA TAŞ GİBİ ARABA
2004 HYUNDAİ İLE 6 YILDA 1 ARABA PARASI HARCADIK.AMA DACİA 50,000 E GELDİ TIK YOK HEMDE ÇOK AZ YAKARBEN SPEDWAY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 21 000 FUL VERİYORLAR TERTİBAT HARİÇ
HEMDE YAKIŞIKLI KIRMIZI OLANLAR ARAZI ARACI GİBİ
Abi bayiye göre değişiyor
reno mais yetkili müdürlükleri daha uygun BİRDE KMDE 20 KR ANCA YAKIYOR
DİZEL
RENO CLİO MOTORU MECUT
LOGANLARDA DA KANGO İLE AYNI MOTOR KULLANILIYOR