Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik ve Su faturalarında engellilere indirim var mı?

dsarica

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
18
İst.Avrupa Yakasında Oturan,kiracı konumunda Eklektrik ve Su ..vs gibi faturalardan indirimli faydalanan arkadaşlar varmı? Varsa Faydalanabilmemiz için ne yapmamız gerekiyo,yardımcı olursanız memmuniyet duyarım,,,

CEVAP

:lol: :lol: :lol: İSTANBUL DA BÖYLE BİR İNDİRİM YOK ARKADAŞLAR.....

Arkadaşlar geçen bir gazatede okdum.
Engellilere suda %50 indirimli kullanacak diye..
Fakat dsi sayfasında böyel bir haber yok..

2012 ocak ayı itibarı ile istanbulda %50 su indirimi başlamıştır arkadaşlar bağlı bulunduğunuz iski müdürlüklerine (avrupa yakasında aksaray iskiye sağlık raporu,kimlik,su faturası aileden birinin adına olması yeterli değilsede 142 tl bedelle faturayı üzerinize alabiliyorsunuz) başvuru yapabilirsiniz....

özürlülere suda %50 ındırım var ben faydalanıyorum konyada oturuyorum.özür raporunla bırlıkte koskiye gıdıp muracat edıyorsunuz.bu arada suyu uzerıne almanız lazım.su faturası ve nufus cuzdanıda olması lazım.

Üst Alt