Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elektrik ve Su faturalarında engellilere indirim var mı?
İst.Avrupa Yakasında Oturan,kiracı konumunda Eklektrik ve Su ..vs gibi faturalardan indirimli faydalanan arkadaşlar varmı? Varsa Faydalanabilmemiz için ne yapmamız gerekiyo,yardımcı olursanız memmuniyet duyarım,,,
istanbulda Tabikide indirim var. su faturasında var.
Elektrik faturalarında gazilere var. Ama biz engellilere yoktur.
01.01.2012 geçti. % 50 suda ben yaptırdım. bu konuda site içinde daha fazlası yazıyor araştırın
2012 ocak ayı itibarı ile istanbulda %50 su indirimi başlamıştır arkadaşlar bağlı bulunduğunuz iski müdürlüklerine (avrupa yakasında aksaray iskiye sağlık raporu,kimlik,su faturası aileden birinin adına olması yeterli değilsede 142 tl bedelle faturayı üzerinize alabiliyorsunuz) başvuru yapabilirsiniz....
özürlülere suda %50 ındırım var ben faydalanıyorum konyada oturuyorum.özür raporunla bırlıkte koskiye gıdıp muracat edıyorsunuz.bu arada suyu uzerıne almanız lazım.su faturası ve nufus cuzdanıda olması lazım.