Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik süpürgesini tekerlekli sandalyeye uyumlu hale getirmek..? [Araştırma]

zllall

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim projem elektrikli süpürge,tekerlekli sandalye kullanıcıları için güç gerektiren bir eylem olduğu için ve evin içinde robotik olarak gezen süpürgeler heryeri temizleyemediği için bir elektrikli süpürge yapmak istiyorum.bir çok deneme yaptım..sandalyenin ayak kısmına yerleştirmeyi kol kısmına yerleştirmeyi.zaten geniş bir alanda hareket edildiği için bu çalışmalarım yararlı olmadı yardım edebilirseniz çok sevinirim iyi günler

Binalar için merkezi elektrik süpürgesi sistemleri var, hortumu duvarda fişe takar gibi temizlik yapıyorsunuz, ses yok toz yok.

hiç duymadım onu nasıl yapılıyor link varsa gönderebilirmisiniz?

çok teşekkür ederim ama bununla heryere ulaşamayız gibi geldi bana çok uzun bi kablo lazım yada her odaya o delikten açmak lazım oda maliyeti yüksek..bnm aslında amacım tekerlekli sandalyeye en uygun şekilde monteleyip çalışabilecek alanını daraltmıcak hareketini kısıtlamıcak hem tekerlek çevirip hemde bi yandan güç harcayarak temizlik yapılmasın istiyorum daha kullanışlı bişey peşindeyim ama çok denemeler yaptım hiçbiri istediğim gbi olması en son tercihim sandalyenin altına yerleştirmek ama daha pratik şeyler yada farklı düşünceleriniz varda bu duvara takılan süpürge gibi dinlerim yardımınıza ihtiyacım var:)

galiba tasari m ogrencisiyiz:)teerlekli sandalyenin altina monte supurgeyle nereyi supurdugunuzu nasil goreceksiniz bu fizik kuralina aykiri bence:)
elde olan supurgelerde zor olur ama elleri saglamlar icin kullanilabilir hani kucuk sarjli el supurgeleri varya onu incelerseniz size fikir verebilir onlarin tutma yerini uzattarak biseyler yapabilirmisiniz

evet tasarım öğrencisiyim:) evet haklısınız altına koyduğm taktirde bşy göremicem ahh neler yapcam bilmiorm:) evet mantıklı onları bi inceliğim yada ön kısıma daha küçük ince bişey yapabilirimm belki

zllall;

Süpürkede lazım tabi, ama mesela tek kolunu kullanamayan ev kadınları için, mutfak araç gereçleri, küçük ev aletleride icad etseniz..? Çok lazım onlardan bize..:)

Mesela, patates, soğan kabuğu soyan makina tek tuşla yapacak ama.. :) Aklıma gelmiyor şimdi gece gece daha fazlası..

Bu memlekette bu işlere kafası zehir gibi çalışan çoook mucid var..Duyurulur..:) Birazda sakat ev kadınlarına yönelik çalışmalar yapınız lütfen..:)

Tekerlekli saldalyeye uyumlu süperge nasıl olacak ben anlayamadım.. Oturduğun yerden evi süpürebilecek bişey mi? Ama bi robot icad edilmiş, ayakta süpürebiliyorsun evi..:)

çok haklısınız aslında ama şuan bnm projem süpürgeydi bildiğimiz süpürgelerden yapmak istemedim gerçi bunuda yapamıorum çok zorlandım:D bu proje bittikten sonra diğer düşündüğünüz şeylere yöneleceğim:)

Evde kendiniz denemeler yaptınız mı? Mesela tekerlekli sandalyeye oturun , elektrik süpürgesini de alın önünüze, evi süpürmeyi deneyin.. Tekerlekli sandalye hareketlerini gözlemleyin, makinanın manevralarını gözlemleyin.. Ne, nerde, nasıl, monte edilirse daha rahat oluru işin tekniğini bilen anlar ancak.. Yani siz anlarsınız bence böyle denerseniz.. Ben olsam böyle denerdim..:)

Fazla mı uçtum acaba..?..:)

yok hayır doğru olanı söylüyorsunuz:) ben denemeler yaptım ama bu sorunlarla karşılaşanlarlada konuşup yardım almak istedim:)

Bence kablosuz, şarjlı bir süpürke daha kullanışlı olur.. Ama galiba sizin elektrikli süpürke icad etmeniz şart..:) Allah yardımcınız olsun, zor iş..:)

uzaktan kumanda ile komut verebileceğimiz bir süpürge tasarlasanız hiç fena olmaz...

zllall çok güzel bir fikir keşke sana yakın olsaydım elimden geldikçe yardımcı olurdum. hayde hayırlısı

Sanırım bu konuda ekstra bir çözüm yok: Search result for "Vacuum cleaner"

1158_63_damsugare1_mediumplus.jpg

Üst Alt