Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

El protezi için tavsiyelerinizi yazar mısınız?

Nikom42

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar bir el protezi yaptırmak istiyorum. ne tavsiye edersiniz
daha önce yaptıran arkadaşlar varsa tavsiyelerini almak isterim

Selam geçmiş olsun.Öncelikle neye bağlı olarak ve hangi seviyede amputasyon yapıldı elinz onu bilmek lazım.Daha sonra çeşitli protez modelleri önerilebilir.

Doğuştan sol elim yok bilekten itibaren

merhabalar, tam bilek hizasındaysa hareketli bir protez diğer koldan daha uzun görünür ve biraz görüntü olarak seni rahatsız eder.Daha yukarda ise yani bilek eklem mesafesi varsa protez için hareketli bir protez düşünülebilir.Tam bilektense estetik protezi tavsiye ederim.Yine senin üzerinden ölçü alınıp ten rengine en uygun eldiven seçimi seninle birlikte seçilerek yapılır.Diğer ele yardımcı olur ama bişeyler taşımada ve çekme iteme olaylarında hareketsiz olduğu için pasif kalır.İstersen bir hastamıza yaptığımız protezi görmen için sana bir adres gönderebilirim.

önce size o siteyi yazayım bir bakın daha önce konyadaydım orda şirketimiz vardı devrettik ondan önce Ankara'da çalıştım 9 yıl.şimdi 8 aydır tekrar Ankara'dayım.internet sayfası açıp yukardaki adrese www.protezmedikal.tr.cx yazarsan görebilirsin bunlar bizzat bizim yaptığımız hastalarda bazıları

parsiye estetik el protezi yapılmış biraz uzun kalmış gibi benim durumumda ona benzer myo elektonik protezler nasıldır

Evet bilek eklemi varsa uzun kalır.Ve bilek eklemi varsa myoelektrik protez olmaz.onun için elin sğabileceği mesafe gerekli sana olmaz.bionik eller var onun içinde olup olmayacağına seni görüp bakmak gerek onlarda çok pahalı protezler ve verdiğin para kadar karşılığını alamazsın aktivite olarak.parmaklar oynar bionikte onu içinde mesafeye bakmak lazım.

nası bakabileceksiniz :) oraya gelmemmi gerekli

Nikom42

Bir protezin başarılı olabilmesi için tabiki mutlaka birabir kontrol ve ölçü alıp kişiye özel yapmak gerek başka türlü rahat ve kullanışlı bir protez olamaz.

Üst Alt