selam.ben 9 yıldan beri döküm işi yapan biriyim.3.5 yıl önce birden el bilek şişmesi üzerine iş yerimden normal vizte kağıdı alarak hastaneye gittim.çekilen filimde bileğimde kırık çıktı.ve ondan sonra 6 kez ameliyat edildim.ve şu an bileğim özürlü kaldı.benim o zaman iş kazası veya meslek hastalığı raporum tutulmadı.bende 1 ay önce meslek hastalıkları hastanesine başvurdum.beni orda ortopediye norolojiye göğüse gönderdiler.hastanenin
o raporunda tanılar kısmında:.el bileği artrodez-boyun ağrısı-bel ağrısı-metallerin toksik etkisi tanıları yazılmış.bu raporun son kısmında ise..rapor ve eklerinin SOSYAL GÜVENLİK KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İLETİLMEK ÜZERE BÖLGESİNE GÖNDERİLMESİNE DAİR OBSKK DIR..YAZIYOR.şimdi bu karardan benim ne anlamam gerek.meslek hastalığı olarak anlayabilirmiyim. saolun.
o raporunda tanılar kısmında:.el bileği artrodez-boyun ağrısı-bel ağrısı-metallerin toksik etkisi tanıları yazılmış.bu raporun son kısmında ise..rapor ve eklerinin SOSYAL GÜVENLİK KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İLETİLMEK ÜZERE BÖLGESİNE GÖNDERİLMESİNE DAİR OBSKK DIR..YAZIYOR.şimdi bu karardan benim ne anlamam gerek.meslek hastalığı olarak anlayabilirmiyim. saolun.