Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girdim. KPSS'ye de girmek gerekir mi?

belinay53

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
selam ekpss lisans sınavına girdim bu sene. malum daha açıklanmadı.diğer kpss ye de girsem olurmu? sınava girdiğim taktirde diğer ekpss sınavımın puanı değilde normal kpss puanımı sayılacak.yoksa her ikisi de aktif mi olacak?

EKPSS ile girdiğin sınav ile ilgili kadrolara başvurabilirsin. KPSS sınavına girmeniz de engel teşkil etmez. Olurda KPSS ile bir kadro alırsanız size sıkıntı yapmaz. Her iki sınava da girebilirsiniz. Kolay gelsin..

ekpss

bu bilgi için teşekkürler.fakat benim kastettiğim normal kpsss ye girersem ekpss puanım iptal olup diğerimi sayılır yoksa ikisini de kullanabilirmiyim.ekpss sınavı ayrı sonuçta ama ikiside ösym tarafından düzenleniyor.şimdi ben normal girsem diğer puanım iptal olurmu benim endişem bu.

belinay53;

mantıken birşey olmaz , bende bugun yarın gidip para yatırcam kpss ye, ekpss ye de girdim, sıkıntı olcak tek durum ne biliyo musun :) 2 sindende iyi puan çıkartıp hangisinden tercih etsem diye düşünmek :) girmeyi hak ettiğin sınavın puanı iptal olmaz

puanım iyi değil bu yüzden içim yanmazdı da hani öyle olsaydı diğerine de girdikten sonra en son girdiğim sınavın sonucumu geçerli olur sorusuna cevap almaktı sadece.merak ettiğimden sordum öyle bir durumda emin olarak girmek istiyodum sınava.

Üst Alt