İyi geceler herkese.. moralim şu sıralar bozuk ekpss den dolayı 89 aldım lakin tam istediğim şeyi yapamadım soruya gelicek olursak matematik başta olmak üzere 2026 daki sınav için çalışmak istiyorum lakin ben biraz eski kafa adamım liseden kalma alışkanlık işte bir öğretmenin tek tek anlatıp çözdürmesi lazım konuları hatta bu yıl 80 den 89 a fırlamam özel eğitim sayesinde oldu lakin orda da hafta da 1 ders alabiliyorum eskiden haftada 2 idi şimdi özel eğitim devam ediyor fakat yeterli değil aileme kursa gitmek istiyorum diyorum birinin borcu var o halde bile gel spora yazdırayım diyor (kilo) ''madem spora vericek paran var kursada vardır'' diğeri desen 2 ay çalışsa kurs param çıkar ama çalışmıyor ama eskiden ablam için çok şey yaptılar şimdikinin parasıyla diyorum 30-35k para verip dershaneye götürdüler ktü de 4 sene okumaya çalıştı ama dıplomayı almadan döndü ve evlendi ben istiyorum ki 1 defaya mahsus kursa gideyim 2026 da başaramazsam göndermezler bir daha olur biter çok çaresizim sizce ne yapmalıyım ne düşünüyorsunuz ? (bu arada 2026 daki sınavı çok düşünüyorum şu sıralar ve rüyama girdi 1 kez 26 nisanda olacak var sayarsak 641 günden selamlar )