Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kura üsülü ile kaç kişi alırlar? Atanamazsak ne yapacağız?!

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaslar ben kura için başvurdum herkesın muhtac oldugu gıbı bende muhtacım tahmınınızce bu alımlarda kac kura usulu alımlar olur 57 bin kadrodan soz edılıyor ınsallah fazla bır alım olur benklıyen butun kardeslerımız atanır insallah :(

geçen sene toplam nerseyse ortaokul ve ilkokul 900 kişi atanabildi

Cok fazla olmaz, cünkü mezuniyete bakiliyor, 800 kisilik bir kadro gelir gibi,fazlasi mucize olur, 2012 ömss puaniyla 3 alim yapilmisti ama kuraya iki tercih dönemindeyer verildi. Ve her iki tercih döneminde de toplasan 1600 kisilik kadro anca acilmistir, 2013 yerlestirmede 591 kisilik kadronun hepsine yerlestirme olmus, w014 ocakta olan tercihlerde zaten kuradan alim olmamisti, 2012 yilindaki ilk tercih döneminde ise 800 küsür kadro acilmisti sanirim. Yani anlayacaginiz her kurum mezuniyeti yüksek olan nitelikli kisi istiyor, insallah sansli kisiden olursunuz kura yerlestirmelerinde.

gecen devlet personel başkanı tv'ye çıktı ve engelli kadroları bakımından sağlık, eğitim ve adalette açığın çok fazla olduğunu söyleyip kalifiye elemana ihtiyaç olduğunu belirtti.. bir kac gün öncede çsgb bakanı çelik EKPSS ve KURA usulüne göre başvuru yapan toplam engelli aday sayısının ise 126 bin 175 olduğunu belirtti. yaklaşık 60bin kişi sınava girdi.. bu da 60 bin kişi de kura ile atanmak için müracaat ettiğini gösteriyor.. kura ile işe girmek zor gibi gözüküyor ama umarım başarırsınız...

saolun arkadaslar tesekkur ederım eyerkı 900 ıla 1000 kısı alırsa 60 bin kısı arasından cıkmak tamamen sans ve %1 bıle sans zor gorunuyor fazla umıt baglamamak lazım hayırlısı allahtan olmasa artık 2 yıl sonra sıvana gırcez 2 yıl daha cılemız var en az 85 90 puan almak lazım atanmak ıcın zor allah yardımcımız olsun :(:(:(:(:(:(:(:(

EKPSS kurada atanamazsak ne yapacağız?

merhaba arkadaslar kuraya katıldım fakat alım az olursa ısmımım cıkması tamamen nasıp kısmet ısmım cıkmasa iş kur yada baska bır ıs bulabılırmıyım cok zor durumdayım arkadaslar dua edın ınsallah herkese cıkar :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Kura sonucuna göre kaç engelli personel alınacak?

merhaba arkadaslar bırsey dıkkatımı cektı sımdı kuraya basvurduk senede 2 yada 3 tercıh var bu her tercıhtede kura ıle alım oluyurmu yoksa tek bır seferlıgınemı oluyor :(

işşizlikten artık psıkolojim alt üst oldu

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Üst Alt