Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile önlisanstan atanabilmek için nasıl bir yol izleyeceğim?

ilker38

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Merhaba değerli forum üyeleri ve arkadaşlar ben bu sene ilk defa E-Kpss'ye girdim ama ne nasıldır nasıl bir yol izlenir pek bilmiyorum
Önlisans Mezunuyum E-Kpss'ye girdim onun dışında bazı konularda yardıma ihtiyacım var o konular şu şekilde ;
1-Kura kısmından kuraya katılmayı denedim ama olmadı katılamadım. ( Araştırdığım kadarıyla sadece ortaöğretim ve ilköğretim mezunları katılabiliyormuş )
2-Önlisans bölümü mezunları için bir çok bölüm gördüm tercih kılavuzunda ama o açık bölümlere nasıl başvurabilirim ?
3- Bizlere yani önlisans mezunları içinde kura gibi bir yapı mı var ?

Birde Aklıma gelmeyen sorularda olabilir eğer sizin aklınıza gelen bilgiler varsa beni aydınlatabilirseniz Çok Sevinirim.Yardımcı olan olmayan herkese Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.
Gerekli ise eğer engel oranım %64

ÖSYM nin yayınlıyacağı tercihleri beklemelisiniz genelde kasım-ocak arasında yayınlanıyor

Kura'ya orta öğretim girmez orta öğretim lise demek ekpss sınavına girerek tercih yapar. İlkokul mezunları için kura vardır.

Merhabalar, İstanbul üniversitesi iklimlendirme-soğutma teknolojisi mezunuyum. (2 yıllık Önlisans) işitme engelliyim, işitme cihazı kullanıyorum. Bu tabloya göre sonuç ne olur acaba?
Sadece mezun olduğum bölümle alakalı olan 4 adet tercihi mi yapmam gerekecek.

EKPSSP2 Puan Türünde 76,07993 puan ile;
İKLİMLENDİRME TEKNOLOJİSİ
İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ
İKLİMLENDİRME-SOĞUTMA, SOĞUTMA TESİSATÇILIĞI
SOĞUTMA TESİSATI, SOĞUTMA VE HAVALANDIRMA alan(lar)ında 4. sıradasınız

mezun oldugun bölümün nitelik kodunu bulucaksın ama o bölümden çok bir alım alacağını sanmıyorum ben hiç görmedim .

Üst Alt