Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS ile atanmış lisans mezunları, kaç nete kaç puan aldınız?
neden tekrar girdin başka bir bakanlığa geçmek için mi ? bildiğim kadarıyla kurum içinde ünvan yükseltmeyle önlisans'a geçiş yapılabiliyor 2014 senesinde rapor alma imkanım varken almayıp 2022'ye kadar beklediğim için çok pişmanım sanırım eskiden bu işler daha kolaydı
tekrar girmemin sebebi tahmin ettiğiniz gibi kurum değiştirmek içindi, meb kadrosuna atandım daha üst kurumlar var şans diyerek tekrar girmiştim, hatta belirtmeyi unuttum 2022 yılında da lisans bazında tekrar sınava girmiştim tabi beklediğimden epey düşük not idi oda üniversitelerde yaşamış olduğum sınavların 4-1 sistemin stresleri ve konuların daha ağır olduğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
keşke o dönemlerde rapor alsaydınız bunu sadece kpss sınavı için değil diğer haklarınızdan da faydalanırdınız
AÖF İşletme mezunu olarak girdim. Ben hazırlığımı tamamen Normal KPSS'ye girecekmiş gibi yapmıştım o yüzden biraz kolay geldiğini söyleyebilirim. Özellikle matematik konusunda fazla zorlamamışlardı o yıl. Puan hesaplama konusunda şuanki puan hesaplama robotları oldukça yaklaşık tahmin yapıyor.