Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek olarak Selectra 50 mg Abizole verildi!?

Konular
46
Reaksiyonlar
30
Selectra kullanan var mı? Cuma günü doktorun tavsiylesiye okb güçlendirme tedavi için 20 mg abizole ek olarak verildi.kullanan var mı?

Valla 2 gündür kullanıyorum.Cok umursamaz yapti ayrıca çok mutlu içimi kıpır kıpır yaptı.Bipolar maniye sokacagindan korkuyorum.Ama düşük doz kullanıyorum. 50 mg.

@Psikoterapi, Selectra gibi antidepresanların aşırı bir umursamazlık yapma ihtimalleri var bu tür şeyler olursa doktorunla muhakkak paylaş.

Benim atipik psikoz hastası oğluma depresif belirtiler için antipsikotiğin yanına 25 mg olarak kullandığı selectra 50 mg çıkarınca işitsel halisinasyonları çok arttırmıştı daha önce 100 mg olarak denediğimizde ise aşırı bir umursamazlık yapmıştı.

Ama sizin rahatsızlığınız OKB aynı durum değil dikkatli olun ama.

Teşekkür ederim.karaduman benim okb+psikozum var inşallah iyi gelir.umarim düşük doz psikozumu tetiklemez değil mi?

Oğlunuz nasıl Karaduman şimdi hangi ilaçlari kullaniyor oglunuz.sesleri kesildi mi?

Psikoza veya bipolara kaydirmasin da tamam takıntıları azaltiyor.Ama kas yapıyım derken göz cikarmayiz...

Başlarda iştahsızlık durgunluk yapar birkaç falan sonra biraz iyi gelir bu iki gün sürer sonra Doktor'un dediğine göre iyi gelir ama ben tam hissedemedim aynı madde olan lustralı kullanıyorum üç aydır belki anti psikoz kullandığımdan dolayı çok etki anlamıyorum ama anti psikoz yoksa yanında gayet mutlu eder diye düşünüyorum

Ben bir sabah bir akşam selectra 100 mg kullanıyorum bende obsesif kompulsif tedavisi görüyorum banada tedavi başlangıcında 20 mg ile başladı 1 ay sonra 50 mg ye sonraki ay 100 mg en son 200 mg yaptı bir tanede yatarken aripa 5 gr antidepresan içiyorum. Kafa 1 milyon geziyorum takıntılar devam ediyor ama bunların yanında bir alerji ilacı birde şeker ilacı alıyorum.

@Psikoterapi, Bizimki de 50 mg dı ama sesleri arttırdı.

Şu an 10 mg ozaprin 3 mg invega (buna yeni başlandı) 100 mg cedrina 600 mg lithuril kullanıyor ve sesler devam ediyor teşhis şizoafektif bozukluk olarak değişecek sanırım.

Keşke banada sadece anti depresan verseydi ler antipsikotik çok ağır

@-ARAGORN-,
Ben antipsikotik ve antidepresan kullanıyorum.Bende okb ve psikoz var.Durumum iyi şuan.
Abizol 20 mg,serex 200,selectra 50 mg kullaniyorum.Doktor kontrolündeyim.

Biran once toparlanman ümidiyle kardeşim.Hepimiz zor günler geçirdik.Ama pes etmedik.Tedaviyi kabullendik sabretmek lazım birseylerle meşgul olduk.okb nin tek çaresi mesagele bulup çalışmak boş durmamak gerek..tedaviyi kabullenmek.

Ben Aripiprazol ve ssri ilaclarin hepsini kullandım.kardesim gerçekten okb isen abizol de takıntı ilacı ve antidepresanlar sertralin,paroksetin,fluoksetin,fluvoksamin meleat,vd hepsini denedim bana iyi gelen selectra oldu.suan herhangi bir sıkıntım yok.Psikoz etkileri tümden geçmez ben bir ara paranoyok oldum.suan atlattım.Hala referans hezayanlarim olur.bunlar geçer mi zamanla hayır çünkü bu şüphecilik haline tümden gecirilecek bir tedavi ve ilaç yok.Doktoruna danış antidepresana ek olarak Aripiprazol verebilir.tabi kafana göre kullanma doktora danış.Ben okb yi Aripiprazol+ ssriler ile yendim umarım sende yenersin...

Obsesyonlar tümden kaybolmaz.ilaci bıraktığında tekrarlar...

Üst Alt