Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenilerken alacağım rapor için özel hastanenin hangi birime başvurmalıyım?

erola

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
44
Ehliyet yenileme için özel hastaneye sağlık raporu için hangi birime başvurmalıyım? psikoz hastasıyım gözlük kullanıyorum sol 2 sağ 1.5

bildiğim kadarıyla ehliyet yenilmede özel hastane raporu kabul edilmiyor devlet hastanesine başvuru yapılması gerekiyor tabi ilk önce aile hekimi yönlendirmesi gerekiyor

2025 temmuza kadar uzatılmış konu hakkında bilgisi olan var mı kesin bilgisi ?

Merhaba arkadaşlar eşim göğüs kanseri yeni ehliyet alacak sağlık ocağı hastaneye sevk edecekmiş özel hastaneden rapor alırsak kabul edilirmi

Evet kabul oluyor beni de aile hekimim sevk etti sonrasında özel hastaneden aldım

@ogzhnoz,

Benim sol ayakta çocuk felci var. Uzun bacak yürüme cihazı kullanıyorum.
2022 senesinde sağlık ocağına hiç uğramadan direkt olarak özel hastanenin ortopedi kısmına gittim ve bu hastane vasıtası ile komisyona sevk işini yaptırdım ve ehliyetimi yeniledim.
Gördüğüm ve okuduğum kadarı ile arkadaşların büyük ekseriyeti sağlık ocağı vasıtası ile hastaneye sevk alıyorlar.
Geçmiş olsun ve Allah şifa versin hastanıza.

Üst Alt