s.a arkadaşlar mevcut olan ehliyetimi yeni nesil çipli ehliyet ile değiştirmek istiyorum. ama birkaç gündür kafamı meşgul eden bir sorun var şimdi bu ehliyet değişimi olayında sağlık raporu istiyorlar benimde biraz sol gözümde sıkıntı var birde epilepsiye benzer bir hastalığım var aile hekimi vermiyor hastaneye sevk ediyor ordada heyete girmem gerekiyormuş gittiğim doktor başına 25TL ücret ödeniyormuş+ raor verirmi vermez mi bilmiyorum ? bulunduğum yere özel bir hastane 150 TL ye sağlık raporu veriyor.
Şimdi sorun şu birisi diyor ki bekle 2 sene si daha var o zamana kadar başka bir şey çıkar birisi diyor ki özel hastane raporu kabul edilmiyor diyor nüfusa 2 defa gittim sordum kabul ediliyormuş. yani her kafadan ses çıkıyor ne yapacamı şaşırdım babam başka bir doktora sormuş zor vermeyebilirler rapor felan demiş ne yapacamı şaşırdım arkadaşlar benzer durumda olan var mı acaba
Şimdi sorun şu birisi diyor ki bekle 2 sene si daha var o zamana kadar başka bir şey çıkar birisi diyor ki özel hastane raporu kabul edilmiyor diyor nüfusa 2 defa gittim sordum kabul ediliyormuş. yani her kafadan ses çıkıyor ne yapacamı şaşırdım babam başka bir doktora sormuş zor vermeyebilirler rapor felan demiş ne yapacamı şaşırdım arkadaşlar benzer durumda olan var mı acaba