Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için rapor almanın maliyeti ne kadardır? Ne kadar sürede alırım?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ehliyet almayı düşünüyorum sürücü kursu devlet hastanesinden al belki sorun olabilir H sınıfı için dedi
Ne kadar sürer?
Ne kadar maliyeti var?
Nelerle karşılaşabilirim?

Teşekkürler

valla ben 4 yıl önce bakırköy devlet hastanesinden aldım.heyet raporu veriliyo.o zaman 130 tl vermiştim.sbah erken gidersen ögleye işin biter.ama raporu 4-5 gün sonra alırsın.

Bakırköy hastanesinden ben kasım ayaında özel tertibatlı araç kullanabilir raporu aldım, hiç bir ücret ödemedim, önceden randevu alıyorsunuz, randevu günü sabah erken orda olursanız, herhangi bir tahlil, film istenmez ise o gün yetiştirebilirseniz o gün veya birgün sonra heyete girip, birkaç saat sonra raporunuzu elinize veriyorlar

evet rapor çıkartılırken herhangi bir ücret ödemiyorsunuz

Cyeniceli88;

Önce ben sana Eskişehirde nerelerde Heyet Raporu alabilirsin onları yazayım;

- Eskişehir Devlet Hastanesi
- Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
- Eskişehir Asker Hastanesi

Bu hastanelerden herhangi birisine giderek "H sınıfı ehliyet, Özel Tertibatlı Araç Kullanabilmek ve ÖTV muafiyetinden yararlanabilmek için Sağlık Kurulu Heyet Raporu istiyorum" şeklinde bi dilekçe veriyorsun. Bu 3 maddeyi özellikle yazki araç alırken senden tekrar rapor istemesinler.

Üst Alt