Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet başvurum reddedilmişti. Şimdi yeniden başvurabilir miyim?

aysegul817

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ehliyet için sağlık raporuna başvuru yaptım ilçe hastanesi il hastanesine sevk yaptı ile gittim olumsuz sonuç aldım
ama engellimle ilgili örnek rapor buldum Ehliyet alan ve araba kullanan arkadaş buldum tekrar başvuru yapabilir miyim
yada üzerinden ne kadar süre geçmeli yapmam gerekenler neler nereye şikayet edebilirim?

Not: http://www.engelliler.biz/forum/oze...celik-halinde-h-sinifi-ehliyet-mumkun-mu.html

örnek raporun tarihi hakkında bilgi var mı?

sizin engeliniz ile ilgili rapor alma hakkınız vardır...bu durum bazı doktorların ihmali sonuücu yada ilgisizligi sonucu size verilmemis olabilir bu konu ile ilgili olarak hakem bir hastaneye basvuru yapınız yani il sağlık kuruluna müracaat ederek "benim engelim göz görülür sekildedir ve arac pedalına basamıyorum bu sebeple x hastaneden rapor alamadım gerekli muayenemin tekrar yapılıp gereginin yapılmasını" seklinde itiraz ediniz
veyahut size en yakın büyükşehirdeki hastaneye gidiniz
yani türkiyedeki bircok kamu kurumu personeli malesef duyarsız ve bilgisiz yani kesiinlikle bu raporu alma hakkına sahipsiniz

Üst Alt