Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet aldıktan 4 yıl sonra sara hastası olduğumu öğrendim. Ehliyetimde sorun..?

Konular
40
Reaksiyonlar
0
önceden ehliyetim vardı 4 yıl sonra sara hastası oldumu örendim sorun cıkarmı % 40 rapor aldım 1 hafta önce

sorun cıkmaz fakat sara hastasıysanız arac kullanmayın hemkendi hemde başkalarının çanını tehlikeye atmış olur sunuz

Sürücü belgenizi iptal ettirmekle yükümlüsünüz.

ehliyet

kardeşim sen sara hastası sın öncelikle geçmiş olsun,devlet senin ehliyetini istemeden senin gidip teslim etmen ve asla araç kullanmaman lazım,düşün bir kere araçta seyir halindesin, ve araçta sen varsın insanlar var,ailen var,trafiktesin sara nöbetin geldi, ne olacak şimdi,sara hastası olduğuna göre,sara nöbetinin nasıl olduğunu bilirsin,kardeşim, asla araç kullanma hem kendi hayatını hemde başkalarının hayatını tehlikeye atma, hatta yanında yakınların olmadan başkasının kullandığı aracada binme,tekrar geçmiş olsun

Üst Alt