Merhaba sevgili blgler
Ben 2018 EKPSS'de, 1. atamada 91 puanla Emniyete atandım. %40 psikotik etkili depresyon tanılı Engelli raporumda çalıştırılamayacağı işler bölümü boş bırakıldığından, EGM benden raporuma ''Emniyet teşkilatında çalışabilir'' ifadesini ekletmemi istedi ve beni il sağlık müdürlüğüne gönderdi. İl sağlık müdürlüğü de beni Şehir hastahanesine sevk etti.
Şehir hastanesi mevcut rapora sonradan bir ekleme yapılamayacağını ve bu istenen ibarenin ancak yeni çıkartılacak bir rapora eklenebileceğini söyledi ve bana heyet için gün verdi.
Heyet günü geldiğinde heyete girdim.
Heyette beni muayene eden doktor detaylı inceleme için Ruh sağlığı ve akıl hastalıkları hastanesine sevketti. Orada yeniden heyete girdim ve bana yaklaşık 600 sorudan oluşan MMPİ kişilik testi yaptırdılar. Testten geçtikten sonra ruh sağlığı hastanesi bana emniyette çalışabilir raporu verdi ve raporu şehir hastahanesine yollayacaklarını söylediler..
Şimdi bu noktadan sonraki süreçte ne olacak?
Şehir hastahanesinin bana vereceği yeni raporda da emniyette çalışabilir ibaresi yeralacak mı?
Bu ifade yer alırsa bile emniyet psikotik etkili depresyon tanısı konmuş birini kendi kadrolarında çalıştırır mı?
Şehir hastahanesinde verecekleri yeni raporda engel oranım düşebilir mi?
Bu soruların cevaplarını öğrenmek istiyorum daha ayrıntılı konuşabilmek için seninle telefon aracılığıyla görüşmemiz mümkün mü?
Eğer mümkünse bana numaranı atabilir misin şayet mümkün değilse bile enazından bana buradan mesaj atabilir misin?
Şimdiden teşekkür ederim sağlıcakla kal.