aslında bu başlık çok onceden atılmış.konu hoşuma gitti ama.şimdi de bir suru yeni uyemiz var.okuyanlarlardan...
.ama burayla tanıştıktan sonra geçmişe donemeden edemedim.hele de bu başlığı gorunce..gerçi benim sorunum okumama engel teşkil etmedi. sadece cahilliğin kurbanı oldum birazcık..
ailem bir kulağımın duymadıgını soyletmedi bana..onceleri boyum kısa oldugu için on sıralarda oturabiliyordum.ama boyum uzayınca öğretmenler beni arka sıralara attı.duyamıyordum öğretmeni rahatlıkla artık.. ben de derslere hazırlanıp geliyordum.onceden okuyordum butun dersleri.. kulağım alışsın diye.. ogretmen konuşunca sesleri dolduruyordum.ama notları tutamıyordum hızlıca.. arkadaşlardan istiyordum.notlarını vermiyorlardı. sen de yazsaydın diyorlardı.haklılardı.
ayrıca ailemin bu sorunumu neden kimseye soyletmediğini de anlamış değildim..
sanırım buyuk kız oldugum için evlenemeyecemden korkuyolardı.hay allahım
bunu da sonradan farkettim tabi ki...
ama okumaya azimliydim.okuyacaktım.kendi paramı kazanacaktım.uniye gittiğimde ise artık ailem bana karışamayacagını anladı bile... buyumuştum...
unide ders notlarını rahatlıkla alabiliyordum artık.. çunki yarı sagır oldugumu soyluyordum.. anfimiz buyuktu ama saolsun arkadaşlar da notlarını bana veriyorlardı. ustelik fotokobi denen bir şey de vardı artık...
senelerin ardından burda yazan arkadaşlara teşekkurler azimleri için..
şimdi merak ediyorum ben.
acaba cefobid arkadaşımız naptı?aradan iki sene geçmiş. okuluna devam edebildi mi acaba?eger devam etmişse ve hala burdaysa dilerim buraya tekrar yazar o arkadaşımız...