Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eğitek engelli öğretmen atamalarını yapmış!

pregna

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Eğitek su anda sınava gıren ogretmen atalarının hepsını gercekleştirmiş arkadaşlar fakat memur ve hizmetlilerinki okunmaya devam ettiğinden sonuçları açıklamıyorlar .ama bütün öğretmenler atanmış hayırlı uğurlu olsun öğretmen arkadaşarımıza :)

öğretmen arkadaslarımıza hayırlı uğurlu olsun.

Öğretmen arkadaşlara hayırlı olsun...

çok güzel bir haber arkadaşlarımız için hayırlısı olsun ...

öğretmen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun allah yar ve yardımcıları olsun utandırmasın...

Eğer doğru ise çok güzel bir haber.kaynak verebilirmisin arkadaşım bizde okuyalım...

Çok sevindim tüm arkadaşlara hayırlı olsun.....

MEB ile alakalı olan birkaç kişiyle görüştüm sınav sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili. MEB sınav sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili klavuza göre hareket eder ; eğer aksi bişey olsaydı açıklama yapardı dediler.Yani büyük ihtimal 21 temmuzda açıklanacak...

Sayın arkadaşlar bu açıklamayı yaptım çünkü öğretmenlerin atamalarının yapıldıgı haberi doğrudur eğitekteki birinci ağızdan gelen haberdi herkes rahat olsun

Bu arada gtrc gökhan adlı arkadaşımız aşk-ı memnudaki beşire çok benziyosun:d:d

ne zaman resmi açıklama olacak bilgisi olan varmı?netten açıklanacakmı?

arkadaşım mademkı eğitekte yetkili bir kişiyi tanıyorsun lütfen sorar mısın memur ve hizmetli atamalarında en düşük atama puanları kaçlardaymış ?

tahminen puanlar kaça kadar düşer memurlukta...

eğitekte tanıdığın varsa sana zahmet hizmetli ve memur atamaları en son kaç puanda kalmış. birçok kişiye ışık tutacaktır

Bu atamanın yapılacağı belliydi, sıkıntı ettiniz durdunuz hepimize hayırlı olsun tekrardan..

arkadaşlar pregna sana sesleniyorum haberin için cok teserkkür inan heyecandan yazamıyorum ama eminmisin kesinmii yaa hala inannmıyorumm eğer dogruysaa ne ısmarlım::)))tüm öğretmen adaylarımıza hayırlı o0lsun diyorum...

evettt filizcim sonunda olduuuu ögretmenlik mesleğini yapabilmek muhtesem olcak bekledıgımıze emeklerımıze değecek:) hepimize hayırlı ugurlu olsuun simdi sıra çarşamba gününde:)

tesekkürler hülyacım ama çarsamba günü ekranda atandınız yada kazandınız yazısını görmeden hala ınanmıycam:)) hakkkımızda hayırlısı görüşmek üzere..

arkadaşım haberin doğruluğu veya yanlışlığına bişey demeyecem ama öğretmen olarak başvuran herkesin atanacağı zaten belliydi. bizim şu an beklediğimiz tek şey elimize resmi bir yazının ulaşması.Onun dışında söylenen hiçbirşey bir söylentiden ileriye gitmez. ama yine de teşekkür ederim...

öğretmen olarak başvuranların atanacagı garantisi diye bir şey yok şöyle dersek bir kişi 6. tercihi yapmamış olsun ve seçtiği her ilde sıralamaya giremesin ne olur ataması yapılamaz

bensalih1131 sana katılıyorum. başvuran herkes atanacak diye birşey yok. tabi 6.tercihi yapmadılarsa ve tercih ettikleri yerlere yerleşemedilerse.

arkadaşlar öğretmen arkadaşlardan sanmıyorum kimsenin 6.yı işaretlememzlik yapmadıgı

bir de bizlerin ki belli olsa..umarım açıklanma tarihi 21 kesindir..sabretmek pek zor...umarım uzatmazlar ya :(((

Değerli meslektaşlarımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.​

arkadaşlar ben başvuru sayısı ve herkesin kendi ilini yazmış olduğunu gözönünde bulundurarak atamaların kesin olarak gerçekleştiğini söylüyorum. diğer açıdan bakarsak tek tercih yapmış olan arkadaşların kesin olarak atanacağını idda etmiyorum. bir ildeki ihtiyaçtan fazla tercih varsa ve bu ili tercih edenler de 6. tercihi işaretlememişse sorun çıkabilir tabii.

Üst Alt