Bende tak yapıyorum günde 4 defa 13 yıldır diyaliz hastasıyım ve bu haziran annemden aldığım böbrekle tekrar yeni bir hayata başladım. Ama bunun öncesinde böbrek nakli olmadan önce mesane kapasitemin çok düşük olduğunu ve bunun için mesane agumentasyonu olmak gerektğini söyledi ürologlar ve geçen sene mesane agumentasyonu oldum. bunun sonrasındada bu sene böbrek naklimiz gerçekleşti.
Benim sormak isteğim şu: benimde raporum var, ama tak almam için devlete ücret ödmem gerektiğidir. Ve ödüyorum raporum olduğu halde tanesine 2 tl ödüyorum ve onu sonra alıyorum hesaba yatırıyorlar ama hepsini değil.
Hi-slip plus (kendinden su poşetli) kateterli olan o nasıl bende onu kulanabilrmiyim içinde sıvısı olduğu için efenksiyon riski daha azdır.
Şu an kullandığım EASİCATH F14 SONDA
Benim sormak isteğim şu: benimde raporum var, ama tak almam için devlete ücret ödmem gerektiğidir. Ve ödüyorum raporum olduğu halde tanesine 2 tl ödüyorum ve onu sonra alıyorum hesaba yatırıyorlar ama hepsini değil.
Hi-slip plus (kendinden su poşetli) kateterli olan o nasıl bende onu kulanabilrmiyim içinde sıvısı olduğu için efenksiyon riski daha azdır.
Şu an kullandığım EASİCATH F14 SONDA