Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E sınıfı sürücü belgesinde 'ticari olmamak' şartı..? [Soru]

tekintekin

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar benim bir arkadaşımın gözlerinde sorun olduğu için e sınıfı sürücü belgesine ticari olmamak koşulu ile şeklinde bir şerh konmuş .
Gözlerindeki rahatsızlık HİPERTROPYA, MİYOPASTİGMAT, GÖZ FELCİ imiş. Bu tip bir hastalığı olan kimseye hangi ehliyet verilir?
İlgilenipte bilgi vern arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bu arkadaşa E sınıfı sürücü belgesi verilmişse ne ala. Tadını çıkarsın bence. Ama hem E sınıfı sürücü belgesiyle kullanılabilen hem de ticari olmayan araç var mıdır ki?!

Bence burada bir yanlışlık söz konusu E sınıfı ehliyet ticari amac kullanımlıdır
Kullanabilecegi araçlar kamyon,kamyonet,otobüs,minibüs,otomobil v.b. gibi bunlar ticari sınıfa giriyor ancak B sınıfı ticari araç kullanamaz olabilir bir yanlışlık olmalı

Evet yani bende çok şaşırdım hem e hemde ticari olmama şıkkı bi garip geldi bana .Bu arkadaşım e sınıfı ehlyetini daha önceden almış ve daha sonrada gözlerindeki sorundan dolayı e sınıfı ehliyetine ticari olmamak koşulu işlenmiş.Değerli arkadaşlar benim bu arkadaşım nasıl bir yol izlemesi gerek,tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygılar...

Üst Alt