Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-Nabız'da rapor oranım gözükmüyor, yeni rapor da alamıyorum!?

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
5
Uzun bir aradan sonra merhaba,

Merak ettiğim bir konu var, 2010 yılında iş kazası geçirdim ve 2011 yılında %35,2 sürekli işgöremez raporu aldım ancak E-Nabız sisteminde rapor oranım ''0'' (sıfır) görünüyor. Sebebi nedir acaba.

İş kazası raporu

Selam, ben 2010 yılında iş kazası geçirdim ve %35 süresiz sürekli iş göremezlik gelirine bağlandım. Raporu aldığım hastane maluliyet tespit raporumu yani sgknın istediği oran yazmayan raporu süresiz engelli raporu olarak e nabız a yüklemiş. Şimdi soruyorum maluliyet raporu engelli raporu olarak mı geçiyor? Rapor çıkarmak istedim önüme çıktı hastane sorun çıkardı bende izah edemedim heyete çıkarmak istemediler.

Engelli raporu olarakta görünse sistemde alındığı tarihten 6 ay geçmesine itibari ile yeni rapor çıkartmak için kurula basvura bilirsin.Sorun çıkartan kişiye kanunu hakkın olduğunu söyle yönetmeliğe göre.Ek hastalıklarının çıktığını tekrar heyete başvurmak istediğini %40 engelli raporunu almak istediğini söyle engelli haklarından faydalanmak için.

Üst Alt