Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eğce

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR Edevlet görünen maaş ödeme bu saat itibarıyla bu ay niye görünmüyor
oysa önceki aylar 10 veya 12 sisdemveriyordu bugün ayın15 ben göremiyorum. emekli arkadaşlar edevlet şifresi olan sizler maaşınızın ödemesini
görüyormusunuz ?.....
AdERDOĞANSoyad
Sicil NoÖdeme Dönemi201201Ödeme Günü20Net Aylık Tutarı33.42 TLAylık Tutarı0.0 TLEk Ödeme Tutarı33.42 TLSosyal Yardım Zammı0.0 TLBirikmiş Ödeme Tutarı0.0 TLKesinti Tutarı0.0 TL

[FONT=Tahoma]
[/FONT]
[FONT=Tahoma]

[/FONT]

Maaşlar her ayın belirli günlerinden sonramı görünüyor. Bendede görünmüyor ama ben geçen ayın 26 sında emeklilik müracaatımı yaptım. e-devlette emeklilikle alakalı bilgiler var ama maaş bilgisi yok. Ben maaş ödenince yazılır diye düşünmüştüm.

Sgk maaşları bir hafta önceden gönderiyor bankalara ben yılardır takip etdigim için biliyorum bu ay tikkadimi çekdide .tahsis nosuna göre her ayın 17 sinde maaşları banka ödemiye başlıyor.....

sgk da sıkıntı var her halde

bendede gözükmüyor...sorun bende sanıyordum demekki genel bir durum....belkide sistemden kaynaklı bir şeydir...

SSK maaşları 19 değil her ayın 17 sinden itibaren ödenmeye başlanır.
O aya ait ödeme bilgisi ödeme günü itibarıyla görüntülenir,bugün ayın henüz 15 i.

Ufuk Bey: yanlışlıgı 17 olarak degişdirdim bunlar bildigim konular 19 olarak gözdenkaçmış.....
yıllardır ayın 11 veya engeç 13 görüyordum nekadar alacagım aylıgı kesinti var bakıyordum.....
edevlet bilgileri ilk mejaşımda kopyalamışdım ek ödeme 33.42 olarak varzaten benim tasis no sonu 3-20sindealıyorum.....

Ufuk Bey .Biraz paronaya yapdım sizde bilirsiniz yurt dışı emeklileri maaşlarını zamanında alamadıya.....

slm iiii geceler bende ssk emeklisiyim e.devletten maaşımı görebiliyorum ayın 15.inde baktım ve tutar yazılmıştı şimdi bu konuyu görünce yeniden e.devletten baktım evet rakam belli maaşı,da ek ödemeyi,de görebiliyorum
normalde 22.sinde alıyorum maaşımı.teşekkürler...

Yılmaz Bey şimdi tekrar baktım maaş hanesi boş.
Sanırım siz ödeme bilgisi değil,maaş bilgisine bakıyorsunuz.İkisi farklı şeyler.
Erdoğan Bey,ben ilk grupta 17 sinde alıyorum ve ara sıra bakıyorum,ödeme gününden önce hiç görmedim.
Hatta ''ödeme bilgilerinizi 17/.. / .. tarihinden itibaren görebilirsiniz'' şeklinde uyarı yazısı çıktığına da şahit oldum.
Tarih 16 Şubat oldu ve henüz benim maaş bile yok e-devlette.

evet ufuk bey ben maaş bilgisine bakıyorum maaş bilgisinde olanı söyledim ödeme bilgisinde sadece ek ödeme var doğrusunuz.. çok pardon.böylece bunuda öğrenmiş olduk.peki 17.sinden sonra ödeme bilgilerinide görebilirsiniz dediniz,ya 17 sinde sgk hesabımıza geçiyor ve biz 17.sinden sonra yani 18.inde maaşımızı bankadan alabiliyormuyuz ..? yoksa birkaç gün blokaj,da kalıp günü gelince yani 22.sindemi alabiliyoruz maaşımızı teşekkürler hayırlı geceler ufuk beyy...!!

Yılmaz Bey SSK emekli maaşları her ayın 17 sinden itibaren başlar ve tahsis numarasının son hanesine göre belirlenen günlerde ödeme yapılır.
Sizin ödeme gününüz hangisi ise ancak o gün,hafta sonuna denk geldiğinde önceki işgünü hesabınıza geçer.
17 yi ben kendim için söyledim.

ufuk kardeş dogru söylüyon bende ayın 17 alıyorum gözükmüyor bildigim kadarıyla ödeme günü gözüküyor

Edevlet sgk maaşları göstermeye başladı benim ödeme günü 20 / -/-/ maaşım ve bu aya ayit ilaç ve muayene bigileri.....

Ama şundan eminim daha önceki ayları 11 veya 13 görüyor dum..... bende biryanlışlık yok

ekranda görünen ödeme bilgilerinden ödeme döneminede bakalım hangi tarih yazıyor 201201 mi 201202 mi emekliler bugün 201201 in maaşınımı alıyor 201202 nin maaşınımı alıyor

arkadaşlar bu gecikme sms hizmeti felan açılı ondan kaynaklanmış olabilir bence evet her ayın 10-15 sonra o ayın ödeme bilgileri giriliyodu

arkadaşlar sizdede böylemi evet e-devlet maaş ödemeleri gözüküyor ama bende muayene kesintisi çok 64 kesniti var detaya giriyorun hata veriyor yani nereye keslidiğide belli değil şaşırdım valla

user-offline.png
. Bende 2 aya ait 2012 dönem maaşı yazıyor....

Erdoğan bey Bende yazının başlangıcında 02 2012 ödeme bilgileriniz yazıyor ancak sicil nonun yanındaki ödeme dönemine baktığımda 201201 yazıyor senin sicil nonun yanındaki ödeme dönemidemi 201202 mi yazıyor

benimde maaş ödeme bilgisi gözükmüyor du bugün gözüktü ödeme bilgisinde 24 tl kesinti gözüktü nereden kesildiğine maaş kesintisine baktım bu aya ait hiç bir kesinti bulunamadı yazıyor ödeme bilgisinde 24 tl kesinti yazıyor

Hüseyin bey: Emekli maaşları 1 ay geriden gelmez çükü maaş zamlarını 6 ay olarak alıyoruz ikinci 6 aylık 12 ayda bitiyor.....

evet benim sicil karşısındada 2012 01 yazıyor.....

ayrıca maaş ödemeleri bölümünden geriye doğru gidildiginde ocak veya aralık aylarına bakıl dıgındada 201201 yazar.....

Uğur bey maaş kesintileri biraz gec veriyor sistem benim ilaç ve muayene kesintileri şu an ayrıntılı vermiyor bir kaçgün sonra ayrıntılıverir .....

benimde bu ay gözükmedi tahsis no = 3

01.02.2012 aylık başlangıç tarihi

herhangi bi görüntü yok e-devlet de

zaten 20 gün oldu aylık bağlanalı

demekki toptan alıcaz gibi...

02 / 2012 için 4A emekli ödeme bilgileriniz. 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz :

Ödeme Dönemi: 201202
Ödeme Günü: 21
Net Aylık Tutarı: 942.78 TL
Aylık Tutarı: 911.74 TL
Ek Ödeme Tutarı: 36.47 TL
Sosyal Yardım Zammı: 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı: 0.0 TL
Kesinti Tutarı: 5.43 TL
Kesinti Detayları: Optik Kesintisi 5.43 TL (bunun ne anlama geldiğine dair hiç bir fikrim yok)

bende eskiden babamın ilaç kesintilerine sürekli bakıyordum ama geçen ay dediğiniz gibi ayın 17 sinde maaş bilgisi göründü bugün baktım yine eskisi gibi ödeme bilgilerinde sadece ek ödeme tutarı var aylık görünmüyor sadece ek ödeme var acaba bundan sonra her ayın 17 sindemi görünecek

Bület Bey : Bende yakın okuma gözlügü almışdım gözlügün katkıbayı Emeklilerden alınan % 10 ilaç katgıbayları gibi.....sizin yine iyi kesinti reye oldugu belli Bendede şubat ayı 17 tl kesintisi var bilgisiyok.....

RIFAT OPTİKÇORUMBİLGİ YOK19.08.2011OPTİK4.89 TL

sayın egce sizin bu aya ait ödeme bilgilerinde bu ayki maaşlar görünüyormu ben babamınkine baktım sadece ek ödeme var ?

İBRAHİM BEY : Bedede gözük müyor bugün veya yarın güzükür çünkü maaşlar bu ay cuma dan itibaren ödenecek 17 cumartesi ne geldigi için.....

teşekkür ederim abi.ben baktım sadece ek ödeme var aylık yok ondan kuşkulandım rahtsz ettğim için özür dilerim

Rica ederim İBRAHİM Bey : Bukonuyla ilgili bu başlıkda sorki bilen bilmeyen tüm arkadaşlar yardımcıolsun.....

sayın egce bugün ilaç kesintileri göründü e devlette ama aylıklar daha yatmamış sadece ek ödeme var ve ilaç kesintisi görünüyor sizdede durum aynımı ?rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın.

Bugün: MART 13
Öncedende söyledigim gibi maaş ödeme günleri görünmeye başladı.....

Ad ERDOĞAN
201202Ödeme Dönemi
Ödeme Günü20
Net Aylık Tutarı 840.3 TL
Aylık Tutarı 835.48 TL
Ek Ödeme Tutarı 33.42 TL
Kesinti Tutarı28.6 TL

benim bilgilerde 4 bliyim sürekli aynı şekilde maaşım gözüküyor...4b lilerde böyle oluyor galiba

e devlet şifresi olan arkadaşlar size zahmet e devlet sitesine girip ödeme bilgisine bakabilrmisiniz.siznkin de de nisan ayına ait ödeme bilgisi bulunmadımı yazıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt