Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dynamic AFO & Otto Bock AFO

kelepir

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu iki afodan birini almayı düşünüyorum. Birbiri arasındaki fark nedir? Acaba hangisi almalıyım? Kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim...

Dynamic AFO & Otto Bock AFO ; arkadaşlar otto bock afo demek herhangi bir afo yu diğil sadece markayı teşkil etmektedir. dynamik afo dediğiniz zaman esnek,flexibıle hareketli sabit olamayan afo lardır. şimdi siz tam olarak ne kullanmak istediğinizi belirtirseniz ona göre açıklama yapmaya çalışacağım. sevgiyle...

arkadaşım ben Otto Back Walk on afosunu 3 yıldır kullanıyorum bileklerimde sorun var yani L1kırığına bağlı sinir tahribatı , Afo çok güzel menunum ancak Dynaic afo nun yeni siparişini yaptım deneyeceğim sanki Dynamic afo bana daha uygun gibi bileklerimde hareket yok öne düşmeyi dynamic afo engeller gibi , çünkü destek yeri arkadan değil önden , ben yakın zamanda deneyeceğim deneyimlerimi sana yazarım ...

ahmet abi benim eşim senle aynı gıbı durumu yazdıgın mesajlara bakıp anladıgım kadarıyla yanı benzer 2 ayı geçtı trafık kazası geçırıdk ben kullanıyordum ama o buyuk zararı gördı l1 kırıgı oldu tabi mahsru yoksa telefonla görusmek ıstıyorum kendısı pek bu işlerle ılgılenmıyor sadece haerketlerını yapıyor o 1 ay sonra ıyı olacagım dıyor su anla tualetını anlamıyor ve ayak bıleklerı ve parmakları hareketsız her yerını hıssedıyor ama bacak arkası kalcalar sıkıncı anlamıyor ayaklar sıcak ve sogugu hısssetmıyor yazdıklarana tek tek baktım cok benzıyor su anda walkerle yuruyor bacakları dızı cok kuvvetlı hatta hıç desteksız afolarla adımda atıyor ama kalcasını kacırıyor cok sıkıntılı gunler geçıyoruz daha 24 yasındayız ve dugunun ertsı gunu kaza geçırıdk belkı bıze akıl verısın allaha emanet hayırlı cumalar özel mesajdan telefon numaranı gönderırsen sevınırım

özel mesaj yazdım , evet benim durumuma çok benziyor eşinizin durumu ben hertürlü yardımcı olmak isterim kardeşim...

Mesele otobok meselesi değil.
Bir sürü marka var. otobok ortezde ileri değil.
protezde ileri.

İyi araştırıp en kalite hesaplısını alın derim.
Bi de sgk ödemesi varmı? Veya prosedürü nedir? Bunlarıda öğrenin. Ödüyorsa cebinizden daha az para çıkar.
Geçmiş olsun.

Üst Alt