Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dynamic Afo benim için daha doğru bir tercih mi olur?

hasato

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
2
hayırlı bayramlar dostlar kafa travmaı sonrası sol tarafta kısmı felç oldu şükür bastonla yüyüyebiliyorum ancak sol ayak tabanını yere düz basamıyorum ayağımı kaldırınca ayana bükülüyor bu da yürüme esnasında dikkat etmediğim zaman dışa burkulmaya sebep oluyor

samsun'da cihaz konusunda uzman doktor var mı bilmiyorum ilk başta ortopedik destek botu yazdı doktorum ama beni mahvetti topuk vuramadım dizimi çok geri attı

kendim araştırırken afoya denk geldim şuan reflex afo kullanıyorum kulkullanıyorum ancak düşük ayakta parmaklar yerde kalır ya bende de ayak dışa doğu büküldüğünden ön kısım yerde kalıyor bu da denge bozuyor ayak parmaklarımı gergin tutabiliyorum ancak kısmi düşük ayak var diyebiliriz

dynamic afo daha kullanışlı ourmu sizce

Üst Alt