Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düz vites araca tertibat taktırmak mümkün mü?

xbacak

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bi sorum olucak 2 ay önce otomatik vites bi araba alıcaktım ama bu aralar fiyatlar uçuk oldugu için vazgeçtim ancak düz vites araca tertibat taktırabilir miyim
ehliyet için aldığım raporda elden kumandalı gaz fren kullanabilir yazıyor ehliyetimde özel tertibatlı otomobil kamyonet yazıyor ancak ben 2 ayağımıda kullabiliyorum
otomatikte oldugu gibi gaz fren için tertibat taktırsam debriyajı ayagımla kullansam daha doğrusu böyle bişi yapılıyorsa ruhsata işletmemde veya polis durdugunda sıkıntı olur mu ehliyetteki ibareden dolayı illa otomatik olmak zorundamı ?

xbacak ehliyetin tertibat olarak otomatik vites sınırlama kodu konmadıysa alabileceğini düşünüyorum.bence sen ehliyet için verilen sınırlama kodlarının tamamını bi yaz bakalım tertibat yapan arkadaşlarda bilgi paylaşırlar

cagliemre kod derken? anlamadım neyi kassettiniz raporda elden kumanlı yazıyor ehliyette özel tertibatlı otomobil kamyonet yazıyor

xbacak ehliyetinde veya raporunda sınırlama kodları ne ise ona göre araç alabiliyorsun eğer ehliyetinde veya raporunda otomatik vites araç kullanır ibaresi yok ise düz vitesli araca tertibat yaptırabilirsin.

ehliyet sınırlandırma kodları bu linkte: SÜRÜCÜ/SÜRÜCÜ ADAYI VE ARAÇLARA İLİŞKİN KOD TABLOSU
verdiğim linki kontrol et sana verilmiş olan sınırlama kodları bellidir onun haricinde araç değişikliği olurmu bilmiyorum.bende otomatik vites değilde düz vites almak istiyorum ama ehliyet raporuma otomatik vites kullanır yazdılar mecburum galiba :D

benim raporda herhangi kod veya otomatik vites kullanır yazmıyor sadece elden kumandalı yazıyor ehliyettede özeş tertibatlı araç kamyonet yazıyor sanırım ben alabilirim :D

Üst Alt