10 sene önce peroneal sinir sıkışması oldu dizimde ve ileri derecede düşük ayak geliştirmiştim...Ameliyat dendi ve acıbadem hastanesinde/kozyatağı ameliyat oldum,,iyileşme sürem 1 yılı buldu...yatak istirahati ve fizk tedaviden sonra....fizik tedavim manuel exersizlerden ve tense cihazıydı sanırsam adı....onunla oldu....3-4 hafta kadar gittiğimi anımsıyorum...1 yılın sonunda tamamıyle düzeldi,,ayak bileğimi yukarıya hiç çekemiyordum ben,sinir hasarından ötürü....şuan ise sağ bacağımda spor sonrası gelişen yeni bir felç durumu var ne yazık ki,,,o nedenle bu siteye üye oldum işin aslı...5 dakika önce üye oldum...şuan düşük ayak şikayetim yok sağ bacağımda,,,aşırı güçsüzlük ve kas gücü kaybı mevcut....bursada iyi bir fizik tedavi merkezi arayılındayım...henüz tanı konmadı.....rapor sonuçlarımı bekliyorum.... şayet düşük ayağınız peroneal sinirin sıkışması kaynaklı ise,ben ameliyat sonrası 1 yılda iyileştim....yanlız bana ameliyat şart denmişti,,,,belki sizin durumunuz farklıdır ve daha kısa sürede iyileşir,,,çok geçmiş olsun